Aufrufe
vor 4 Jahren

BORA Magazine 02|2019 – Norwegian

BORA Magazine is published in 13 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

«Matlaging er

«Matlaging er kommunikasjon, sosialt liv. Jeg ser på det som min oppgave å formidle hvor gøy det er å nyte livet.» THOMAS FABER Bilde til venstre: Hunger & Simmeth GmbH 64 BORA MAGASIN

INTERVJU OPPLEVELSE Du tilbyr også matlagings- og grillkurs. Kan du peke på en vanlig feil som skjer når man skal tilberede kjøtt? Ja, det finnes et gammelt jungelord: Ikke krydre før du har stekt. Det er bare tull. Etter stekingen får jeg ikke noe mer smak inn i kjøttet. Varmen fører til at proteinet stivner og kjøttstrukturen lukkes. Jeg krydrer med et eksklusivt salt og hvit pepper før jeg griller kjøttet. Etterpå kan man krydre med nykvernet pepper eller olivenolje. I samme slengen kan vi ta opp at en annen vanlig feil ... ... er å ta kjøttet fra kjøleskapet og legge det rett på grillen. Det er viktig å gi det litt tid til å akklimatisere seg. Som kjøttsommelier, spiser du kjøtt hver dag? Selv om jeg arbeider med kjøtt hver dag, spiser jeg mat uten kjøtt eller bare lite kjøtt en eller to dager i uken. Og følger dermed en gammel, velprøvd ernæringsmodell. Før var det søndagsstek. Det vil si: På søndag var det godt kjøtt på bordet. I løpet av uka spiste man de enklere delene av dyret, og noen ganger retter uten kjøtt, slik som poteter med kesam. Du bruker systemer fra BORA på kjøkkenet ditt. Hva liker du best? Jeg har som mål å arbeide sammen med partnere som er i øverst i toppsjiktet i sin bransje, som forener håndverk, moderne teknologi og livsstil. Det er nøyaktig hva BORA kan by på og har perfeksjonert seg i. Til venstre: Kjøttsommelieren og bedriftslederen setter pris på perfeksjonen i BORA systemene. Under: Thomas Faber opptrer på matlagingsarrangementer og i restauranten sin (MEAT) ING ROOM holder han matlagings- og grillkurs. BORA MAGASIN 65