Aufrufe
vor 4 Jahren

BORA Magazine 02|2019 – Danish

  • Text
  • Kogeplader
  • Grund
  • Plads
  • Zoner
  • Rustfrit
  • Giver
  • Vores
  • Produkt
  • Magasin
  • Bora
BORA Magazine is published in 13 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

APPETIT på kød Tekst

APPETIT på kød Tekst MARTIN FRAAS Foto FABER FEINKOST GMBH & CO. KG

INTERVIEW OPLEVELSER Thomas Faber er professionel kok, gastronom og leder i en delikatesse-forretning. Og i to år har han også kunnet kalde sig „kød-sommelier”. Ja, døgnet har jo kun 24 timer. Men man skulle ikke tro det, når man ser på alle hans aktiviteter. Den 42-årige familiefar er 4. generation af ledere af den velrenommerede familievirksomhed „Faber Feinkost” i Bad Kissingen. Han optræder til madlavningsarrangementer, har en engroshandel, slagter- og delikatesseforretning, en cateringvirksomhed og en bøfrestaurant. Med det innovative (MEAT)ING ROOM opfyldte Thomas Faber sin livsdrøm. Hvad er konceptet bag (MEAT)ING ROOM i Bad Kissingen? Vores virksomhed har eksisteret i 120 år. Vi er en af de sidste kongelige bayerske hofleverandører, der findes inden for dette fag. Jeg ønskede at skabe smukke lokaler, der moderniserer vores traditionsbundne håndværksvirksomhed. Vi ville vise, hvad resultatet er, når gode råvarer, stor know-how og moderne teknik mødes. Du er kød-sommelier. Hvad præcis skal man forstå ved det? Man kan sammenligne det med en vin-sommelier men med den forskel, at jeg vil bringe kødets fine egenskaber tættere på vores kunder og gæster. Udover de kendte rumpsteak, filet og hoftestykker findes der mange interessante varianter. For eksempel? Personligt elsker jeg bavette, der er en af de saftigste, mest aromatiske og mest møre stykker kød. Meget rig på facetter. Men irsk tomahawk er også anbefalelsesværdigt. BORA MAGASIN 61