PRODUKT BORA PROFESSIONAL 2.0 Poczucie swobody w kuchni podczas gotowania z systemami BORA trudno przecenić — dzięki rezygnacji z tradycyjnego okapu kuchennego zyskujemy mnóstwo dodatkowej przestrzeni. 18 MAGAZYN BORA
Pola grzewcze o wyjątkowo dużej, bo wynoszącej 54 centymetry, głębokości, to najgłębsze modularne pola grzewcze na rynku, zapewniające bardzo dużą powierzchnię do gotowania. Połączenie pól grzewczych kuchenki indukcyjnej o pełnej powierzchni gotowania umożliwia gotowanie w trzech garnkach jednocześnie, co ilustruje zdjęcie na str. 14/15. Ponadto system BORA Professional 2.0 oferuje dużą różnorodność i wiele możliwości zestawiania: od grillu Tepan aż po wok. Wszystko wedle życzenia klienta oraz tego, w jaki sposób i na czym najlepiej mu się gotuje. Dzięki naszym silnikom EC na produktach BORA Professional 2.0 można gotować wyjątkowo cicho i wydajnie. W celu jeszcze większego udoskonalenia i zagwarantowania stuprocentowej wydajności zastosowano własny system kanału BORA Ecotube. Optymalnie dopasowane do siebie produkty, aż do przejścia ściennego BORA 3box, tworzą kompleksowy system spełniający wymogi najwyższej efektywności, łatwości montażu i elastyczności zastosowań. Co więcej, BORA Professional 2.0 pracuje znacznie ciszej niż okap kuchenny (jest nawet zagłuszany przez odgłosy powstające przy smażeniu steków). Wydajność energetyczna osiąga znakomity poziom A++. W zależności od życzenia klienta, system BORA Professional 2.0 może zostać zaprojektowany jako system powietrza w obwodzie zamkniętym lub z powietrzem odprowadzanym. Jako kompaktowy system z wbudowanym wentylatorem i tłumikiem hałasu nowy Professional można zamontować niemalże w trybie „plug and play“ (podłącz i korzystaj). Dzięki temu po raz pierwszy pojawia się możliwość zamontowania modułowego systemu wyciągu oparów na swobodnie zawieszonym blacie roboczym. Jest to nowość na skalę światową, Prawdziwa rewolucja w kuchni! Przy wysokości montażowej wynoszącej jedynie 199 mm system jest wręcz stworzony do montażu w zawieszonych blatach roboczych. MAGAZYN BORA 19
IMPRESJE KOLARSTWO U góry z lewej:
Tekst BARBARA FRIEDRICH
IMPRESJE RAPORT O TRENDACH W kolejn
PRZEJRZYŚCIE, lekko i z polotem Zd
Spektakularna przebudowa sali degus
IMPRESJE ARCHITEKTURA Głównym wal
IMPRESJE PRZEPISY KULINARNE Włoski
Sałatka z kalafiora i pomarańczy
PRZEPISY KULINARNE IMPRESJE Pierś
JACHTY IMPRESJE MAGAZYN BORA 87
JACHTY IMPRESJE Od niedawna produkt
Z lewej: Luksusowe apartamenty z ta
12 PYTAŃ DO… IMPRESJE „Tylko n
PODNIEBNA PANORAMA i rozkosze podni
BORA REVOLUTION TOUR IMPRESJE Dzię
IMPRESJE BORA REVOLUTION TOUR Szkla
BORA REVOLUTION TOUR IMPRESJE Dwuna
Red Dot Product Design Award Best o
BORA Professional 2.0 108 BORA Cla
BORA Professional 2.0 Elektrycznie
TECHNIKA BORA PROFESSIONAL 2.0 PKFI
PKC3B BORA Płyta ceramiczna HiLigh
BORA Classic Minimalistyczny, zlico
TECHNIKA BORA CLASSIC CFI11 BORA In
BORA Basic Jednostka kompaktowa sk
TECHNIKA BORA BASIC BIA BORA Basic
BORA System Produkty systemowe BORA
TECHNIKA SYSTEM BORA Wentylatory BO
Dodatkowe wyposażenie — BORA Bas
TECHNIKA SYSTEM BORA Dodatkowe wypo
Gotowanie w obwodzie zamkniętym Wi
TECHNIKA SYSTEM BORA BORA Professio
SYSTEM BORA TECHNIKA Warianty monta
Zdjęcie: veloimages.com Peter Saga
Laden...
Laden...
Laden...
STORYBOARD GMBH
WILTRUDENSTRASSE 5
D-80805 MÜNCHEN
FON +49 (0)89 - 9010976 - 10
FAX +49 (0)89 - 9010976 - 68
MAIL: INFO@STORYBOARD.DE