Aufrufe
vor 5 Jahren

BORA Magazine 02|2018 – Danish

  • Text
  • Bora
  • Magasin
  • Kogezone
  • Vores
  • Tekniske
  • Forrest
  • Rustfrit
  • Bagerst
  • Kogeplade
  • Materiale
BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

PRODUKT

PRODUKT BORA-PRINCIPPET Princippet bag BORA Altid på forkant Innovation og kreativitet. Vi udvikler innovative ideer, som beriger livet og gør det mere behageligt. Vi tror på vores vision om emhættens endeligt. 8 BORA MAGASIN

Princippet bag BORA — eller: det smukke ved fysikken. 1 Mados stiger opad med en hastighed på maks. en meter i sekundet. 2 BORA emfanget suger nedad med ca. fire meter i sekundet. 3 De hurtigere og tværgående luftstrømme suger både mados og -lugt bort - effektivt og direkte ved kogepladen. BORA er allerede i dag synonym for innovation og kreativitet i køkkenet. Vi har revolutioneret adfærden og arkitekturen i køkkenet. BORA-princippet vinder stadig mere anerkendelse. Vi tror på vores vision om emhættens endeligt. For vi tilbyder mere frihed, udvidede funktioner og unikke designmuligheder. Vi stiller meget høje krav til vores produkters og serviceydelsers kvalitet. Vores produktion i Tyskland og Østrig sikrer, at vi opfylder disse krav. Vi bruger kun materialer af høj kvalitet som rustfrit stål og glas og tillader ikke miljøskadelige stoffer. Vi samarbejder med fremragende underleverandører som SCHOTT, E.G.O. eller ebm-papst inden for motorteknologien og sikrer hermed, at kun produkter af høj kvalitet, som er gode for mennesker og skånsomme over for miljøet, sendes på markedet. BORA-princippet vinder stadig mere anerkendelse — stadig flere producenter har opdaget, at vores vision om emhættens endeligt er vejen til ny køkkenarkitektur og optimerer kundens udbytte. Vi bevarer fokus. For BORA gælder: Vi giver ikke mados og madlugt en chance — vi sørger for aftræk der, hvor damp og lugt opstår, nemlig ved kogepladen. Om det er gryder, stegeso, pande eller grill — der er anvendt fysik og ikke trylleri. Vi bruger helt enkelt tværgående luftstrømme, der er hurtigere end madosens opstigningshastighed. Patenteret teknik Vi arbejder med patenter! Vores aftrækssystemer tilbyder effektive og energibesparende løsninger, hvis performance overgår traditionelle emhætter og nye fortolkninger. Vi har i øjeblikket 55 internationale patentanmeldelser og er dermed meget aktive inden for forskning og udvikling. Cleanrate — eller den sande måling af ydelse Emhætter vurderes efter DIN EN 61591. Motorydelsen, lydstyrken og fedtfiltreringseffektiviteten bliver målt. For at kunne foretaget en objektiv sammenligning af forskellige systemers evne til at fjerne gener fra madlavningen, har BORA udviklet Cleanratemetoden. Cleanrate betegner luftens renhedsværdi under madlavningen. Jo flere lugtpartikler, desto mere forurenet er køkkenluften. Traditionelle emhætter suger kun en del af den lugt ud, der opstår. BORA opnår en testet Cleanrate på næsten 100 % i hovedhøjde — en værdi, som producenter af traditionelle emhætter kun kan drømme om. BORA giver dig mulighed for at tilberede mad, som om du stod udenfor i den friske luft. Altid bedre — altid længere BORA tilbyder sine kunder en forlænget garanti for hvert BORA aftrækssystem. På emfanget sidder et klistermærke med en kode, som blot skal indtastes på www.mybora.com. Således forlænger du automatisk og gratis garantien med et år mere. For at sikre førsteklasses rådgivning træner vi vores fagforhandlere over hele verden ved hjælp af vores egne uddannelsesprogrammer. I BORAs eget ”training lab” i Raubling underviser vi dagligt i montering, rådgivning og salg for at sikre den bedste rådgivning og implementering på stedet. En intern planlægningsafdeling rådgiver forhandleren i forbindelse med den optimale implementering af dit system. Et internationalt team i BORAs interne service-team tager sig af alle problemer, som kun kan løses effektivt på stedet, ligegyldigt om der er tale om en revnet glaskogezone eller udskiftning af filteret. BORA MAGASIN 9