Aufrufe
vor 5 Jahren

BORA Magazine 02|2018 – Czech

  • Text
  • Bora
  • Funkce
  • Deska
  • Desky
  • Vzadu
  • Vzduchu
  • Velikost
  • Technologie
  • Hmotnost
  • Popis
BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Růžová svíčková z

Růžová svíčková z králíka s červenou řepou a jedlými kaštany Suroviny pro 4 osoby 300 g svíčkové z králíka, bylinky, 1 stroužek česneku, 1 šalotka, 40 g extra panenského olivového oleje, 150 g červené řepy, vyzrálý vinný ocet z červených hroznů, 60 g dušených jedlých kaštanů, mořská sůl Maldon Postup Svíčkovou z králíka očistíme a spolu s bylinkami, česnekem, šalotkou a olejem vaříme 6 minut metodou sous-vide (vakuově) při 65 °C. Poté další 4 minuty opékáme na pánvi dohněda. Červenou řepu nakrájíme na velmi tenké plátky a naložíme na 3 minuty do oleje, soli a vyzrálého octa. Králičí svíčkovou nakrájíme na plátky a podáváme s červenou řepou a dušenými kaštany.

PROSTĚ JINÁ RECEPTY Prsa z perličky s medovou glazurou, celerem, jablky a lískovými oříšky Suroviny pro 4 osoby 320 g prsou z perličky, bylinky, 200 g celeru, 2 jablka libovolné odrůdy Golden, 30 g medu, 20 nasekaných a orestovaných lískových oříšků, 40 g extra panenského olivového oleje, 30 g másla, mořská sůl Maldon Postup Prsa z perličky vložíme spolu s bylinkami a olejem do vakuového sáčku. Vaříme 8 minut při 65 °C. Celer nakrájíme na špalíčky, jablka na kostičky, obojí podusíme na pánvi na oleji. Prsa z perličky osmahneme na pánvi v másle dohněda a glazujeme medem. Nakrájíme na plátky a aranžujeme na talíř s celerem, jablky a solí Maldon. Ozdobíme orestovanými lískovými oříšky. INFORMACE Kuchařku 10|10 Giancarla Morellia získáte u svého obchodního partnera BORA. Do vyčerpání zásob. BORA MAGAZÍN 85