Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 01|2019 – Polish

  • Text
  • Bora
  • Magazyn
  • Kuchni
  • Systemu
  • Gotowania
  • Produkt
  • Impresje
  • Powierzchni
  • Polami
  • Powietrza
BORA Magazine is published in 13 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Z prawej: Gotowanie w

Z prawej: Gotowanie w wysokich garnkach również nie stanowi najmniejszego problemu. U dołu: System BORA Classic skutecznie odprowadza opary kuchenne w miejscu, w którym powstają nawet te o bardzo intensywnym zapachu. Tepan, aż po klasyczne płyty ceramiczne typu Hyper. System BORA Classic sterowany jest za pomocą intuicyjnego panelu dotykowego. Przy wyłączonym systemie panel pozostaje niewidoczny i uaktywnia się dopiero podczas pracy płyty, przez co doskonale wpisuje się w minimalistyczny design linii Classic. Wyciąg oparów składa się z dwóch oszlifowanych blach osłonowych ze stali szlachetnej, które podczas gotowania pozostają w pozycji wyjściowej lub służą jako blacha kierunkowa powietrza w przypadku zastosowania kuchenki gazowej. Alternatywnie firma BORA oferuje kratkę wlotu, wykonaną również z oszlifowanej stali szlachetnej, którą podczas gotowania nakłada się po prostu na wyciąg oparów i zdejmuje tylko w celu umycia w zmywarce. Dajemy Państwu wybór nie tylko w kwestiach gotowania. Także w zakresie montażu systemu BORA Classic do wyboru są różne opcje: powietrze wychodzące lub obwód zamknięty, montaż zlicowany, bądź też montaż elementu z uskokiem. W linii BORA Classic w wersji podstawowej wyciągu z dwiema płytami grzewczymi dodatkowo oferujemy ramę ze stali szlachetnej do zlicowanego montażu w niemal bezkrawędziowej optyce w blatach z dowolnych materiałów, m.in. z tworzywa warstwowego lub z laminatu. Płyty grzewcze o głębokości 515 mm pasują do każdego blatu roboczego, dzięki czemu można montować je zarówno na wyspie kuchennej, jak i w aneksie kuchennym. 28 MAGAZYN BORA

BORA CLASSIC PRODUKT MAGAZYN BORA 29