Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 01|2019 – Polish

  • Text
  • Bora
  • Magazyn
  • Kuchni
  • Systemu
  • Gotowania
  • Produkt
  • Impresje
  • Powierzchni
  • Polami
  • Powietrza
BORA Magazine is published in 13 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

BORA

BORA Professional 2.0 Highlights Inteligentna gałka obsługi Perfekcyjne połączenie prostoty obsługi za pomocą klasycznego pokrętła z możliwościami pola dotykowego z wbudowanym wskaźnikiem cyfrowym. Masywna gałka obsługi ze stali szlachetnej zapewnia najwyższy komfort podczas wyboru programów i sterowania funkcjami urządzenia. Automatycznie uruchamiana klapa zamykająca Zgodnie z aktualnym trybem pracy wyciągu, klapa zamykająca uruchamiana jest automatycznie za pośrednictwem czujnika ruchu, który dodatkowo zabezpiecza ją przed niezamierzonym zamknięciem. Po wyłączeniu lub odłączeniu go od zasilania, system pozostaje całkowicie domknięty. Powiększona powierzchnia do gotowania Zastosowane w systemie BORA Professional 2.0 pola grzewcze ze zwiększoną głębokością 54 cm oferują jeszcze więcej przestrzeni do gotowania. Jest tu wystarczająco dużo miejsca na dwa duże garnki ustawione jeden za drugim. Indukcyjne płyty grzewcze z polami o pełnej powierzchni zapewniają równomierny rozkład ciepła i szybko rozgrzewają nawet bardzo duże garnki lub brytfanny. Konfiguracja modułowa System BORA Professional 2.0 oferuje duży wybór modułów grzewczych od płyt indukcyjnych z polami grzewczymi o pełnej powierzchni, poprzez płyty gazowe, aż po grill Tepan ze stali szlachetnej. Istnieje też możliwość konfiguracji systemu z jedną, dwiema lub nawet trzema płytami grzewczymi. Precyzyjna regulacja temperatury Grill Tepan ze stali szlachetnej jest teraz jeszcze bardziej wydajny, dzięki zwiększonej powierzchni pól grillowych i możliwości wyjątkowo precyzyjnej regulacji stopnia nagrzania. Pożądaną wartość temperatury można dokładnie nastawić i o wym. 110 x 540 mm monitorować jej poziom na wyświetlaczu. Grill rozgrzewa się do temperatury 250°C w ciągu niespełna pięciu minut, oszczędzając czas i energię. Automatyczne sterowanie pracą wyciągu Wyciąg oparów automatycznie dostosowuje poziom mocy do stopnia nagrzania płyty grzewczej. Nie trzeba już ręcznie kalibrować ustawień wentylatora i można skupić się wyłącznie na gotowaniu. Kilkustopniowa funkcja trzymania ciepła Zależnie od potrzeb lub składników przyrządzanych potraw, system BORA Professional 2.0 umożliwia ustawienie wymaganej temperatury płyty grzewczej poprzez wybór jednego z trzech poziomów utrzymywania ciepła. Pozwala to gotować ulubione potrawy w optymalnym zakresie temperatur, bez obawy, że się przypalą. Najniższy poziom głośności Bezszmerowy wentylator zamontowany w obszarze cokołu zapewnia cichą pracę systemu BORA Professional 2.0 nawet przy wysokich stopniach mocy. Podczas gotowania nie dekoncentrują nas żadne niepożądane hałasy i możemy bez przeszkód kontynuować rozmowy. 14 MAGAZYN BORA

BORA PROFESSIONAL 2.0 PRODUKT PKFI11 BORA indukcyjna ceramiczna płyta grzewcza z dwoma polami grzewczymi o pełnej powierzchni PKI11 BORA indukcyjna ceramiczna płyta grzewcza z dwoma polami grzewczymi PKIW1 BORA indukcyjny wok ceramiczny PKC32 BORA ceramiczna płyta grzewcza HiLight z dwoma polami grzewczymi, 3 pierścienie / 2 pierścienie PKC3B BORA ceramiczna płyta grzewcza HiLight z dwoma polami grzewczymi, 3 pierścienie / pole brytfanny PKCH2 BORA ceramiczna płyta grzewcza Hyper z dwoma polami grzewczymi, 1 pierścień / 2 pierścienie PKG11 BORA ceramiczna płyta gazowa z dwoma polami grzewczymi PKT11 BORA grill Tepan ze stali szlachetnej z dwoma polami grzewczymi Więcej informacji o produktach Wystarczy zeskanować kod QR za pomocą odpowiedniej aplikacji zainstalowanej na smartfonie lub odwiedzić naszą stronę internetową: www.bora.com/professional2-0 PKASFIAB BORA Set indukcja powierzchniowa All Black PKA/PKAS BORA wyciąg oparów Wszystkie pola grzewcze mają wymiary 370 × 540 mm MAGAZYN BORA 15