Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 01|2019 – Finnish

  • Text
  • Bora
  • Keittotason
  • Kokemus
  • Ansiosta
  • Boran
  • Tuote
  • Tilaa
  • Keittoalueen
  • Lasikeraaminen
  • Ruostumattomasta
BORA Magazine is published in 13 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

KOKEMUS KOTONA

KOKEMUS KOTONA yhdistelmässäkään ei tunnu minkäänlaisia hajuja.” Se on suuri etu, sillä keittiön ehdoton valtiatar Gundhild valmistaa mielellään savipadassa haudutettavaa taginea, joka muhii liedellä usein tuntikausia. Itämaisen keittiön antimien, kuten mezejen, lisäksi pariskunta rakastaa myös espanjalaisia tapaksia. ”Kutsumme mielellämme ja usein ystäviä kokkaamaan ja nauttimaan kanssamme”, Werner kertoo. ”Monet heistä ovat kauttamme saaneet tietää BORAn eduista.” Myös Claus Hölzer, 52, ja Hans-Georg Hölzer-Wied, 61, vierailevat usein Seelbachien luona matka samassa talossa asuvien naapurien luo ei ole pitkä. Myös Claus ja Hans-Georg kutsuvat mielellään vieraita kylään. ”Meillä minä olen intohimoinen kokki”, Hans-Georg paljastaa. ”Rakastamme kumpikin välimerellistä ranskalaista keittiötä. Usein teemme kuitenkin myös kulinaarisia maailmanmatkoja ystävien kanssa. Tarjolla voi olla jopa kahdeksan eri ruokalajia, jotka kaikki ovat peräisin eri maista.” Alla: Gundhildin ja Wernerin 15 neliön keittiöön kokoontuu säännöllisesti ystäviä kokkaamaan ja nauttimaan yhdessä. 78 BORA MAGAZINE

Oik.: Gundhild ja Werner Seelbachin tyyli on suoria linjoja, vaaleita pintoja ja runsasta valoa. Alla oik.: Itämaisesta ruoasta innostuneelle pariskunnalle tuoreet hedelmät ja yrtit ovat tärkeitä. BORA MAGAZINE 79