Aufrufe
vor 5 Jahren

BORA Magazine 01|2019 – Finnish

  • Text
  • Bora
  • Keittotason
  • Kokemus
  • Ansiosta
  • Boran
  • Tuote
  • Tilaa
  • Keittoalueen
  • Lasikeraaminen
  • Ruostumattomasta
BORA Magazine is published in 13 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

TUOTE

TUOTE BORA CLASSIC 2.0 Ei kompromisseja eikä rajoituksia. BORA Classic 2.0 tuo rajattoman vapauden keittiösuunnitteluun. Ainutlaatuisen ruoanlaittokokemuksen takaava joustavuus ja yksilöllisyys olivat tavoitteina kehitettäessä BORA Classic 2.0:aa, joka on jatkoa Red Dot Award -palkitulle BORA Classic -järjestelmälle. Tuloksena on täysin uudenlainen, pienintä yksityiskohtaa myöten harkittu keittotason höyrynpoistojärjestelmä, joka etsii vertaistaan. Tarkan ja intuitiivisen ohjauksen mahdollistaa uusi, innovatiivinen sControl+säädinalue hiottuine syvennyksineen. Kaikki toiminnot ovat nyt käytettävissä vain yhdellä hipaisulla. Siitä huolimatta hallinta-alue on valmiustilassa lähes huomaamaton, ja sen keskitetyn sijainnin ansiosta keittotasolle jää runsaasti tilaa. Tuttuun tapaan voit yhdistellä keittotasoja ja höyrynpoistojärjestelmiä kuten haluat ja tarkasti mittojen mukaan. Siten myös yhden, kolmen tai jopa useamman keittotason sisältävät yhdistelmät ovat mahdollisia. BORA Classic 2.0 mukautuu aina omiin ruoanlaittotarpeisiisi. Esimerkiksi kahdelle induktiokeittotasolle mahtuu neljä jopa 24 senttimetrin levyistä kattilaa. Joustavuutta lisää myös uusi HiLight-paistoalue, jota voi laajentaa Yllä: Keittotason höyrynpoiston teho säätyy automaattisesti ruoanlaittotilanteen mukaan, eikä sitä tarvitse säätää käsin. Oik.: Induktio- ja HiLightkeittotasojen lisäksi BORA Classic 2.0 -sarjaan kuuluvat myös Tepan-grilli ruostumatonta terästä ja lasikeraaminen vokki. 18 BORA MAGAZINE

keittoalueiden väliin. Sen ansiosta kaksi keittoaluetta voidaan yhdistää yhdeksi XXLkokoiseksi paistoalueeksi. Jos valinta taas kohdistuu ruostumattomasta teräksestä valmistettuun Tepan-grilliin (alla), käytettävissä on tarvittaessa vain viiden minuutin kuumennusajan kuluttua tarkalleen 250 astetta täydellistä grillaustulosta varten. BORA Classic 2.0:n keskipiste on luonnollisesti BORA- keittotason höyrynpoisto, jota on jalostettu ja parannettu entisestään. Ruoanlaittotilanteen mukaan automaattisesti säätyvän höyrynpoiston ohjauksen ansiosta höyrynpoistoa ei enää tarvitse säätää käsin tosin sekin on edelleen mahdollista. Kädet jäävät vapaiksi ruokien hämmentelyyn ja kääntelyyn. Ruoat eivät peity ylöspäin kohoaviin höyryihin, vaan näkyvyys on tuttuun tapaan esteetön. Vas.: BORA Classic 2.0 -järjestelmässä on moderni tuuletin, jonka ansiosta höyrynpoisto toimii miellyttävän hiljaisesti myös suurella teholla. BORA MAGAZINE 19