Aufrufe
vor 5 Jahren

BORA Magazine 01|2019 – Finnish

  • Text
  • Bora
  • Keittotason
  • Kokemus
  • Ansiosta
  • Boran
  • Tuote
  • Tilaa
  • Keittoalueen
  • Lasikeraaminen
  • Ruostumattomasta
BORA Magazine is published in 13 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Terveellisen ravinnon ei

Terveellisen ravinnon ei tarvitse olla monimutkaista, eikä se saakaan olla. Tämän idean pohjalta BORA on kehittänyt 10|10-keittokirjat. Keittokirjasarjan taustalla oleva perusidea on samalla kertaa yksinkertainen ja nerokas: 10 reseptiä, 10 ainesta, 10 minuutin valmistelut, 10 minuutin valmistusaika ja ravitseva ja herkullinen ruoka on valmis. Terveellisen ruoan vaivaton sisällyttäminen arkeen on tärkeää tavallisten ihmisten lisäksi myös urheilijoille. Oikealla ravinnolla on ratkaiseva osuus täyden suorituskyvyn saavuttamisen kannalta. BORA hansgrohe-joukkueen pyöräilijöiden ja kokki Vroni Lutzin yhteistyössä syntynyt uusi mestaripainoskeittokirja onkin omistettu joukkueen urheilusaavutuksille. Reseptien inspiraationa ovat olleet pyöräilijöiden lempiruoat ja heidän kotimaidensa kansallisruoat. Reseptien kokeilu kannattaa, sillä ruoat maistuvat niin liikunnan harrastajille kuin sohvaperunoillekin! 124 BORA MAGAZINE

KOKEMUS RESEPTIT Vasikanliha-tafelspitz juureksien kera Ainekset 1 pieni tafelspitz maitovasikasta, 3 jauhoista perunaa, oliiviöljyä, maitoa, 4 porkkanaa, ¼ sellerinjuurta, 1 pieni purjo, persiljaa, 1 tuore piparjuuri, suolaa ja pippuria maustamiseen Valmistus Kuori perunat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Keitä erittäin pehmeiksi vedessä, johon on lisätty suolaa. Vatkaa perunoista, oliiviöljystä ja maidosta löysä sose. Ruskista tafelspitz öljyssä voimakkaalla lämmöllä ja paista uunissa 100 asteessa, kunnes se on vaaleanpunainen (palan paksuuden mukaan). Pilko juurekset pieniksi kuutioiksi ja ruskista pienessä määrässä öljyä. Lisää tilkka vettä ja anna kiehua, kunnes juurekset ovat kypsiä mutta eivät liian pehmeitä. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa tafelspitz ohuiksi siivuiksi ja asettele soseen päälle, lisää juurekset. Ripottele päälle hienonnettua persiljaa ja raasta päälle tuoretta piparjuurta. Oik.: Lukas Pöstlberger on taitava sekä kilpapyörän päällä että keittiössä. Itävallan-mestarin kansallisruoasta laadittiin keittokirjaan moderni tulkinta.