Terveellisen ravinnon ei tarvitse olla monimutkaista, eikä se saakaan olla. Tämän idean pohjalta BORA on kehittänyt 10|10-keittokirjat. Keittokirjasarjan taustalla oleva perusidea on samalla kertaa yksinkertainen ja nerokas: 10 reseptiä, 10 ainesta, 10 minuutin valmistelut, 10 minuutin valmistusaika – ja ravitseva ja herkullinen ruoka on valmis. Terveellisen ruoan vaivaton sisällyttäminen arkeen on tärkeää tavallisten ihmisten lisäksi myös urheilijoille. Oikealla ravinnolla on ratkaiseva osuus täyden suorituskyvyn saavuttamisen kannalta. BORA– hansgrohe-joukkueen pyöräilijöiden ja kokki Vroni Lutzin yhteistyössä syntynyt uusi mestaripainoskeittokirja onkin omistettu joukkueen urheilusaavutuksille. Reseptien inspiraationa ovat olleet pyöräilijöiden lempiruoat ja heidän kotimaidensa kansallisruoat. Reseptien kokeilu kannattaa, sillä ruoat maistuvat niin liikunnan harrastajille kuin sohvaperunoillekin! 124 BORA MAGAZINE
KOKEMUS RESEPTIT Vasikanliha-tafelspitz juureksien kera Ainekset 1 pieni tafelspitz maitovasikasta, 3 jauhoista perunaa, oliiviöljyä, maitoa, 4 porkkanaa, ¼ sellerinjuurta, 1 pieni purjo, persiljaa, 1 tuore piparjuuri, suolaa ja pippuria maustamiseen Valmistus Kuori perunat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Keitä erittäin pehmeiksi vedessä, johon on lisätty suolaa. Vatkaa perunoista, oliiviöljystä ja maidosta löysä sose. Ruskista tafelspitz öljyssä voimakkaalla lämmöllä ja paista uunissa 100 asteessa, kunnes se on vaaleanpunainen (palan paksuuden mukaan). Pilko juurekset pieniksi kuutioiksi ja ruskista pienessä määrässä öljyä. Lisää tilkka vettä ja anna kiehua, kunnes juurekset ovat kypsiä mutta eivät liian pehmeitä. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa tafelspitz ohuiksi siivuiksi ja asettele soseen päälle, lisää juurekset. Ripottele päälle hienonnettua persiljaa ja raasta päälle tuoretta piparjuurta. Oik.: Lukas Pöstlberger on taitava sekä kilpapyörän päällä että keittiössä. Itävallan-mestarin kansallisruoasta laadittiin keittokirjaan moderni tulkinta.
Magazine 01 | 2019 Professional 2.0
PÄÄKIRJOITUS ”Sen voisi tehdä
SISÄLTÖ BORA-TESTIPENKKI 128 Vuod
BORA-TOIMINTAPERIAATE TUOTE Ei per
BORA Professional 2.0 Parhaista par
Keittotasojen syvyys on 54 senttime
BORA PROFESSIONAL 2.0 TUOTE Äärim
BORA PROFESSIONAL 2.0 TUOTE PKFI11
BORA Classic 2.0 Joustava keittiör
keittoalueiden väliin. Sen ansiost
BORA CLASSIC 2.0 TUOTE Vas.: Uuden
BORA CLASSIC 2.0 TUOTE CKA2 BORA- k
BORA Classic Innovaatioita pienint
BORA CLASSIC TUOTE Hipaisukäyttö
BORA CLASSIC TUOTE BORA MAGAZINE 29
BORA CLASSIC TUOTE CKASE BORA- keit
BORA Basic Käänteentekevä uutuus
Alla: Kaikki pysyy hallinnassa inno
BORA BASIC TUOTE Oik.: BORA Basicin
BORA BASIC TUOTE BEDAB BORA Basic -
ø 24 cm Maksimaalinen tila luovuud
BORA Pure Omaa luokkaansa
Vas.: Höyrynpoistoritilöiden viis
TUOTE BORA PURE 48 BORA MAGAZINE
Oik.: BORA Puren keittotaso ja höy
BORA Pure Kohokohdat Minimalistinen
BORA Edut Innovatiivisten ideoiden
BORAjärjestelmä Kokonaisjärjeste
BORA-järjestelmä ja -tarvikkeet B
TUOTE BORA-JÄRJESTELMÄ Poistoilma
TUOTE BORA-JÄRJESTELMÄ BORA-asenn
TUOTE TAKUU BORAtakuu 2 + 1 Hyödy
BORAN PALKINNOT KOKEMUS BORA korjaa
soimaan!”
Alla: Ammattipyöräilijä Peter Sa
Laden...
Laden...
Laden...
STORYBOARD GMBH
WILTRUDENSTRASSE 5
D-80805 MÜNCHEN
FON +49 (0)89 - 9010976 - 10
FAX +49 (0)89 - 9010976 - 68
MAIL: INFO@STORYBOARD.DE