Aufrufe
vor 4 Jahren

BORA Magazine 01|2019 – Finnish

  • Text
  • Bora
  • Keittotason
  • Kokemus
  • Ansiosta
  • Boran
  • Tuote
  • Tilaa
  • Keittoalueen
  • Lasikeraaminen
  • Ruostumattomasta
BORA Magazine is published in 13 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

monet eivät voimakkaan

monet eivät voimakkaan lihanhajun vuoksi halua valmistaa kotona”, BORAn pääkokki Luigi Cassago selittää. Myös vieraat olivat aluksi epäileväisiä, mutta lopuksi aivan haltioissaan. Niinpä monet jopa unohtivat mahtavassa alppimaisemassa ja hyvässä seurassa olevansa suljetussa keittiötilassa, jossa grillillä tirisi tusinoittain hampurilaispihvejä. Bremenin, Potsdamin, Dresdenin, Würzburgin ja Frankfurtin kautta matka johti Müncheniin. Vas.: Vieraat pääsivät nauttimaan huimaavasta korkeudesta noin tunnin ajaksi. Heitä hemmoteltiin yläilmoissa tuoreilla pikkusuolaisilla. Alla: BORA-kuutio osoitti monitoimisuutensa vaikuttavissa maisemissa, kun kuutiossa ei ainoastaan kokattu vaan esiteltiin myös uusi 10|10-keittokirja.

BORA REVOLUTION TOUR KOKEMUS Keittiötrendien huippua edustavilla Küchenwohntrends-messuilla Theresienwiesen laidalla riippunut BORA-kontti tervehti messuvieraita jo alueelle tultaessa. Siitä tuli tapahtuman ehdoton kohokohta ennen kuin rekka jatkoi matkaansa kohti Friedrichshafenia. Kaiken kaikkiaan vaikuttavasta ja mittavasta kiertueesta on vaikea valita huippukohtia, mutta vierailu Lontoossa oli taatusti sellainen. Kesäkuussa Millennium Domessa Pohjois- Greenwichissä ei ainoastaan kokattu, vaan lisäksi siellä esiteltiin uusi 10|10-keittokirja. Siihen on Yllä: Vieraat kokivat oman kaupunkinsa aivan uudesta perspektiivistä. Torinossa upea näkymä ulottui aina Alpeille asti. Alla: Tavallisesti tähtikokki Giancarlo Morelli hemmottelee asiakkaita jossakin viidestä ravintolastaan, mutta BORAn pyynnöstä hän tarttui kauhan varteen korkealla ilmassa. BORA MAGAZINE 119