Aufrufe
vor 5 Jahren

BORA Magazine 01|2019 – Finnish

  • Text
  • Bora
  • Keittotason
  • Kokemus
  • Ansiosta
  • Boran
  • Tuote
  • Tilaa
  • Keittoalueen
  • Lasikeraaminen
  • Ruostumattomasta
BORA Magazine is published in 13 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

KOKEMUS

KOKEMUS BORA REVOLUTION TOUR Henkeäsalpaavat näköalat ja kulinaariset kohokohdat kohtasivat, kun kiertueen jokaisessa pysähdyspaikassa huippukokit loihtivat korkealla ilmassa herkullista syötävää paikallisista raaka-aineista. Vas.: Paikallista keittiötä luovasti tulkittuna oli kiertueen kulinaarinen motto. Bodenseen rannalla Friedrichshafenissa lautaselle tuli luonnollisesti vastapyydettyä kalaa. Yllä: Vaikuttava kokemus mahtavaa kulissia vasten oli ehdottomasti ikuistettava valokuvaan. 114 BORA MAGAZINE

Lasikuutio on nostettu ylös kymmeniä kertoja, satoja litroja viiniä on juotu, BORAn kokit ovat valmistaneet sadoista kiloista elintarvikkeita herkullista pikkupurtavaa kunkin maan tyyliin, ja tuhannet ihmiset ovat vakuuttuneet BORAkeittotason höyrynpoistojärjestelmän ainutlaatuisesta ja innovatiivisesta tekniikasta. BORA-rekan matka alkoi Revolution Tourin eteläisimmästä kohteesta. Maaliskuun alussa vuoden kiertue käynnistyi Lissabonissa, kun paikallisen keittiön antimia nautittiin kuuluisan Ponte 25 de Abril -sillan kulissia vasten. Portugalista matka jatkui Italian Torinoon, missä yli 400 vierasta sai kolmen päivän ajan maistella tähtikokkien Mariangela Suseganan ja Giancarlo Morellin sekä BORA-kokki Luigi Cassagon valmistamia herkkuja. Mitä lautaselle tuli? Ei mitenkään tyypillinen italialainen ruokalaji: hampurilainen. Miksi juuri hampurilainen? ”Koska se on ruokalaji, jota BORA MAGAZINE 115