Aufrufe
vor 6 Jahren

BORA Magazin – Tschechisch

  • Text
  • Cycling
  • Hansgrohe
  • Bora
  • Deska
  • Desky
  • Prost
  • Vzadu
  • Produkt
  • Vzduchu
  • Funkce
  • Unkce
  • Velikost
Nach dem erfolgreichen Relaunch im Frühjahr 2017, erscheint die Herbst / Winter-Ausgabe des BORA Magazins nun sogar in insgesamt elf Sprachen. Ein Mix aus Produktinformationen und Geschichten hinter der Marke bietet dem Leser einen spannenden Einblick in die Welt von BORA.

PROST JN

PROST JN BORA REVOLUTION TOUR Balet jeřábu před zapadajícím sluncem v Berlíně. Jeden z nich má speciální náklad. Necelou hodinu trvá toto opojení výškou. Mnoho hostů by se chtělo vznášet nad svým každodenním životem mnohem déle. Německo 1. a 1. června 94 MAGAZÍN BORA

BORA REVOLUTION TOUR PROST JN Po jeho boku se pravidelně jako hosté ukazují nejlépe hodnocení kuchaři. Ve Vídni, kde se BORA Cube vznášela nad Prátrem, bylo toto místo dokonce dějištěm známého každodenního pořadu rakouské televize OR, ve kterém kuchaři Andi a Alex předvedli v proskleném objektu svou show „Čerstvě uvařeno s Andi a Alexem“. vnitř a zvenku proskleného prostoru bylo instalováno pět kamer. Byl tam i početný filmový štáb. V BORA Cube se natočilo celkem pět epizod pořadu. úpěšný experiment se tak postaral o velký rozruch. A také oba slavní kuchaři tím byli nadšeni. Jednak z nového úhlu pohledu na Vídeň, „Nikdy jsem nezažil krásnějšípanorama při vaření,“ pronesl nadšeně Alex ankhauser. Kuchař Andi ojta byl zase systémem BORA, který poprvé obsluhoval, tak fascinován, že pronesl: „Nejdřív jsem si vůbec nedokázal představit, jak to bude fungovat. Ale již při zkouškách jsme byli unešeni. Nevychází žádný nepříjemný zápach. Tato technologie je skutečně unikátní. Klobouk dolů!“ Berlíňané byli při kulinářské akci v BORA Cube nadšeni kreativním občerstvením, které připravila kuchařka Nina Dombrovski. V Bruselu zase tři výborní belgičtí kuchaři připravili na tepan grilu lahodné smažené ryby s křepelčím vejcem, dále mrkvové pyré a také krevety. Podívanou poskytne i přeprava proskleného kolosu o délce 19 metrů a hmotnosti 0 tun, ve kterém jsou kuchyň, jídelna a místo pro konání akce. Vše se přepravuje na speciálním kamiónu BORA Cooking Truck. Těžký jeřáb, na který se BORA Cube později zavěsí, je vždy obklopen fascinovanými Přestože někteří návštěvníci měli nejprve strach z výžek, po akci převažuje nadšení z tohoto zážitku. Prosklená kuchyň ve tvaru kvádru má plochu pouze 0 m, ale je místem konání kuchařské sho i místem, odkud je nádherná panoramatická vyhlídka. MAGAZÍN BORA 95