Aufrufe
vor 6 Jahren

BORA Magazin – Tschechisch

  • Text
  • Cycling
  • Hansgrohe
  • Bora
  • Deska
  • Desky
  • Prost
  • Vzadu
  • Produkt
  • Vzduchu
  • Funkce
  • Unkce
  • Velikost
Nach dem erfolgreichen Relaunch im Frühjahr 2017, erscheint die Herbst / Winter-Ausgabe des BORA Magazins nun sogar in insgesamt elf Sprachen. Ein Mix aus Produktinformationen und Geschichten hinter der Marke bietet dem Leser einen spannenden Einblick in die Welt von BORA.

PROST JN RECEPT rachová

PROST JN RECEPT rachová polévka s čajem Matcha s grilovanými divokými krevetami PÍSAD šalotky, půl stroužku česneku, lžíce olivového oleje, 00 g zmrazeného hrachu, 00 ml zeleninového vývaru, 100 ml sójové smetany, lžičky čaje Matcha, sůl, bílý pepř, citrónová šťáva podle chuti, divoké krevety vykuchané, máta pro servírování PÍPRAVA: alotky a česnek jemně nasekáme a doměkka podusíme v olivovém oleji. Přidáme hrášek, promícháme a zalijeme zeleninovým vývarem. Necháme 10 minut povařit, přidáme sójovou smetanu a čaj Matcha v prášku a jemně promícháme. Přecedíme přes jemné síto a ochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Krevety umyjeme, lehce okořeníme a rychle osmahneme na tepan grilu. Polévku připravíme do hlubokého talíře, přidáme osmažené krevety a ozdobíme čerstvou mátou. Dušený mořský vlk s topinamburem, slunečnicovými semeny a plody kustovnice PÍSAD 1 limetka, filé z mořského vlka cca 10 g, sůl, bílý pepř, muškátový oříšek, 500 g topinamburu, lžíce pražených slunečnicových semen, lžíce sušených bobulí kustovnice, snítky nasekané petrželky, čerstvě nastrouhaná limetková kůra, slunečnicový olej, čerstvé bylinky PÍPRAVA: Hrnec s trochou vody přivedeme do varu, limetku nakrájíme na plátky a dáme do vody. ilé okořeníme a přikryjeme v bambusovém pařáku a asi minut podusíme v páře z vroucí vody. Oloupáme topinambury a nakrájíme na malé kousky, doměkka povaříme v osolené vodě a slijeme. Rozmačkáme a smícháme se slunečnicovými semeny, bobulemi kustovnice a petrželkou. ilety servírujeme s bramborovou kaší, ozdobíme bylinkami, čerstvě nastrouhanou limetkovou kůrou a slunečnicovým olejem. 82 MAGAZÍN BORA

RECEPT PROST JN Palačinky s kozím sýrem a brusinkami a topinamburovým zázvorovým sirupem PÍSAD vejce, 10 g březového cukru, 10 g kozího sýra, 0 g špaldové mouky, lžíce sušených brusinek, 00 g kozího sýra, 1 vanilkový lusk, 00 g čerstvých plodů borůvky, maliny, angrešt, topinamburový zázvorový sirup pro servírování PÍPRAVA: loutky ze dvou vajec a 0 g březového cukru ušleháme do pěny, vmícháme tvaroh a mouku. Dva bílky rozšleháme se zbývajícím cukrem a s brusinkami zamícháme do směsi. Pečeme po obou stranách dozlatova na tepan grilu při střední teplotě. Tvaroh hladce promícháme s vanilkou, rozdělíme na trhanec a roztrháme na malé kousky. Podáváme s topinamburovým zázvorovým sirupem a čerstvým ovocem. „Nejsem zrovna nejtrpělivější kuchař. To je důvod, proč mám rád jídla, která se aí ychle připavit. Pak zbývá více času na zábavu.“ PETER SAGAN BORA hansgrohe mistr světa v silniční cyklistice 10| ete aan kuchařka K dispozici u Vašeho obchodního partnera BORA. Do vyprodání zásob. MAGAZÍN BORA 83