PROST JN RECEPT rachová polévka s čajem Matcha s grilovanými divokými krevetami PÍSAD šalotky, půl stroužku česneku, lžíce olivového oleje, 00 g zmrazeného hrachu, 00 ml zeleninového vývaru, 100 ml sójové smetany, lžičky čaje Matcha, sůl, bílý pepř, citrónová šťáva podle chuti, divoké krevety vykuchané, máta pro servírování PÍPRAVA: alotky a česnek jemně nasekáme a doměkka podusíme v olivovém oleji. Přidáme hrášek, promícháme a zalijeme zeleninovým vývarem. Necháme 10 minut povařit, přidáme sójovou smetanu a čaj Matcha v prášku a jemně promícháme. Přecedíme přes jemné síto a ochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Krevety umyjeme, lehce okořeníme a rychle osmahneme na tepan grilu. Polévku připravíme do hlubokého talíře, přidáme osmažené krevety a ozdobíme čerstvou mátou. Dušený mořský vlk s topinamburem, slunečnicovými semeny a plody kustovnice PÍSAD 1 limetka, filé z mořského vlka cca 10 g, sůl, bílý pepř, muškátový oříšek, 500 g topinamburu, lžíce pražených slunečnicových semen, lžíce sušených bobulí kustovnice, snítky nasekané petrželky, čerstvě nastrouhaná limetková kůra, slunečnicový olej, čerstvé bylinky PÍPRAVA: Hrnec s trochou vody přivedeme do varu, limetku nakrájíme na plátky a dáme do vody. ilé okořeníme a přikryjeme v bambusovém pařáku a asi minut podusíme v páře z vroucí vody. Oloupáme topinambury a nakrájíme na malé kousky, doměkka povaříme v osolené vodě a slijeme. Rozmačkáme a smícháme se slunečnicovými semeny, bobulemi kustovnice a petrželkou. ilety servírujeme s bramborovou kaší, ozdobíme bylinkami, čerstvě nastrouhanou limetkovou kůrou a slunečnicovým olejem. 82 MAGAZÍN BORA
RECEPT PROST JN Palačinky s kozím sýrem a brusinkami a topinamburovým zázvorovým sirupem PÍSAD vejce, 10 g březového cukru, 10 g kozího sýra, 0 g špaldové mouky, lžíce sušených brusinek, 00 g kozího sýra, 1 vanilkový lusk, 00 g čerstvých plodů borůvky, maliny, angrešt, topinamburový zázvorový sirup pro servírování PÍPRAVA: loutky ze dvou vajec a 0 g březového cukru ušleháme do pěny, vmícháme tvaroh a mouku. Dva bílky rozšleháme se zbývajícím cukrem a s brusinkami zamícháme do směsi. Pečeme po obou stranách dozlatova na tepan grilu při střední teplotě. Tvaroh hladce promícháme s vanilkou, rozdělíme na trhanec a roztrháme na malé kousky. Podáváme s topinamburovým zázvorovým sirupem a čerstvým ovocem. „Nejsem zrovna nejtrpělivější kuchař. To je důvod, proč mám rád jídla, která se aí ychle připavit. Pak zbývá více času na zábavu.“ PETER SAGAN BORA – hansgrohe mistr světa v silniční cyklistice 10| ete aan kuchařka K dispozici u Vašeho obchodního partnera BORA. Do vyprodání zásob. MAGAZÍN BORA 83
Magazín 02 | 2017 Professional 2.0
OBSA BORA Produkt BORA Prostě jin
BORA Produkt Princip BORA 8 BORA Pr
PRINCIP BORA PRODUKT Princip BORA -
BORA PROFESSIONAL 2.0 PRODUKT BORA
BORA PROFESSIONAL 2.0 PRODUKT Nový
BORA PROFESSIONAL 2.0 PRODUKT Varn
BORA PROFESSIONAL 2.0 PRODUKT PKA/P
BORA PROFESSIONAL PRODUKT MAGAZÍN
BORA PROFESSIONAL PRODUKT Masivní
BORA PROFESSIONAL PRODUKT Na výkon
BORA PROFESSIONAL PRODUKT PL540E BO
BORA CLASSIC PRODUKT MAGAZÍN BORA
BORA CLASSIC PRODUKT BORA Classic:
TECNOLOGE SYSTÉM BORA oeional Pl
5 R5 TECNOLOGE SYSTÉM BORA laic P
SYSTÉM BORA TECNOLOGE Prodloužen
Lukas Pöstlberger vítěz 1. etapy
Laden...
Laden...
Laden...
STORYBOARD GMBH
WILTRUDENSTRASSE 5
D-80805 MÜNCHEN
FON +49 (0)89 - 9010976 - 10
FAX +49 (0)89 - 9010976 - 68
MAIL: INFO@STORYBOARD.DE