Aufrufe
vor 6 Jahren

BORA Magazin – Tschechisch

  • Text
  • Cycling
  • Hansgrohe
  • Bora
  • Deska
  • Desky
  • Prost
  • Vzadu
  • Produkt
  • Vzduchu
  • Funkce
  • Unkce
  • Velikost
Nach dem erfolgreichen Relaunch im Frühjahr 2017, erscheint die Herbst / Winter-Ausgabe des BORA Magazins nun sogar in insgesamt elf Sprachen. Ein Mix aus Produktinformationen und Geschichten hinter der Marke bietet dem Leser einen spannenden Einblick in die Welt von BORA.

PROST JN PORTRÉT

PROST JN PORTRÉT VYSOKÉ je jednoduše dobré 64 MAGAZÍN BORA

PORTRÉT PROST JN otoae BRAN ODES, LUKAS JAN Text MARTN RAAS Vroni Lutz, šéfkuchařka týmu BORA hansgrohe, v kuchyni ocěňuje především přehlednost. Zastává také, že perfektní jídlo musí být jednoduché a rozhodujícím je, jak chutná. Dynamické Veronice Lutz se poařilo en he p let poait v avok hiau vaření vu uní e z vtší ti nauila aa yní z nho potuí i cyklit týu hanohe oy eich týov kuchařka i připavue zav a zove chutn íla Psal se duben 015 a tato mladá žena se v kostkované košili dřevorubce objevila v televizním kuchařském pořadu Hra o šéfkuchaře. Počínala si s takovou svěžestí a samozřejmostí, že se do ní zamiloval celý televizní národ. Veronice utz se jako jediné amatérské kuchařce podařilo získat ve finále třetí místo. „Možná se tím, že jsem uvolněná a hodně mluvím, vypořádávám se stresem“ říká Vroni, jak jí všichni říkají. „Nervózní jsem byla jen chvilku. Pak jsem na všechny kamery zapomněla a v zápalu boje jsem málem o jednu zakopla.“ S touto letou ženou se sektáváme v jejím rodném městě Riedering v oblasti Chiemgau. Od první chvíle jsme ohromeni energií, která z Vroni vyzařuje. Má tři děti, „dvě dívky a jednoho chlapce“. Sama péče o ně je prací na plný úvazek, ale ona se k tomu ještě zvládá starat o správu stavby nedaleko svého domu. Dle Vroniných představ zde bude stát kavárna. Chtěla by ji otevřít příští rok. Splní si tím velký sen. „Budeme podávat snídani, svačinu, zdravé sendviče k obědu a odpoledne klasickou kávu s dezerty“. Jednou týdně by chtěla otevírat i večer a zhruba dvaceti hostům podávat šest druhů pokrmů. Ve svém stylu to chce dělat bez velkých okázalostí. „idé by měli sedět kolem dlouhého stolu a bavit se. Jídlo jim přineseme na velkých starých talířích, ze kterých se obsouží sami.“ Je zřejmé, že ačkoli bylo jedno z jejích jídel oceněno v pořadu Hra o šéfkuchaře kuchařskou hvězdou, výsledný produkt je pro ni důležitější nežcelé kuchařské hvězdné nebe. Jejím cílem je nabízet jídla na nejvyšší úrovni, ale bez vytváření naškrobené, strojené a zkoprnělé atmosféry stolování. Nesmíme zapomenout poznamenat, že má Vroni ještě další zaměstnání. Je šéfkuchařem cyklistického týmu BORA hansgrohe. K filozofii firmy BORA patří svěřovat odpovědnou pozici i někomu, kdo přichází z jiného prostředí. Stejně jako BORA svými produkty převratným způsobem změnila architekturu kuchyně, i Vroňa neustále přehodnocuje status uo. Nebojí se inovovat a měnit jídla. Jde si za svým, a to velice úspěšně. Když se hovoří o cyklistickém hvězdném týmu BORA hansgrohe, říká, „moji chlapci“. Vroni je díky své nekomplikované povaze u sportovců velmi oblíbená. V krátké době si získala jejich nejvyšší úctu a respekt. Je to i proto, že ví, co „její chlapci“ po závodě, při kterém spálí 6 000 až 000 kalorií, potřebují. „Sedí šest hodin v sedle kola, tak si zaslouží, aby se večer po závodě dobře najedli,“ říká Vroni svým okouzlujícím bavorským dialektem. Ve svých výtvorech umí vykouzlit rovnováhu mezi zdravým a chutným. „Chutná to jako ve -hvězdičkovém podniku,“ pochválil ji nedávno jeden z týmových jezdců. „Velmi mne to potěšilo“, přiznává. S cyklistickým týmem se natolik ztotožnila, že se coby bývalá zdatná plavkyně, která byla ještě nedávno v juniorské reprezentaci, sama zapojila do silniční cyklistiky. MAGAZÍN BORA 65