Aufrufe
vor 7 Jahren

BORA Magazin – Norwegisch

  • Text
  • Cycling
  • Hansgrohe
  • Bora
  • Magasin
  • Kokesone
  • Foran
  • Opplevelse
  • Platetopp
  • Dimensjoner
  • Avtrekk
  • Rustfritt
  • Automatisk
Nach dem erfolgreichen Relaunch im Frühjahr 2017, erscheint die Herbst / Winter-Ausgabe des BORA Magazins nun sogar in insgesamt elf Sprachen. Ein Mix aus Produktinformationen und Geschichten hinter der Marke bietet dem Leser einen spannenden Einblick in die Welt von BORA.

OPPLEVELSE OPPSKRIFTER

OPPLEVELSE OPPSKRIFTER Erte-Matcha-te-suppe med grillede villreker INGREDIENSER 2 sjalottløk, ½ hvitløksfedd, 2 ss olivenolje, 700 g dypfryste erter, 700 ml grønnsaksbuljong, 100 ml sojafløte, 2 ss Matcha-te-pulver, salt, hvit pepper, sitronsaft etter smak, 4 villreker (uten tarm), mynte til garnityr TILBEREDNING Finhakk sjalottløk og hvitløk, glaser i olivenolje. Tilsett ertene og spe med grønnsaksbuljongen. La det småkoke i 10 minutter, tilsett sojafløte og Matchate-pulver og rør det inn. Sikt blandingen i en fin sil, smak til med salt, pepper og sitronsaft. Vask rekene, krydre dem legg og stek dem raskt på Tepan-grillen. Anrett suppen i en dyp tallerken, legg oppi de grillede rekene og pynt med frisk mynte. Dampet havabbor med jordskokk, solsikkekjerner og gojibær INGREDIENSER 1 lime, 4 fileter havabbor à ca. 180 g, salt, hvit pepper, muskatnøtt, 500 g jordskokk, 4 ss ristede solsikkekjerner, 4 ss tørkede gojibær, 3 kvaster hakket persille, fersk revet limeskall, solsikkeolje, urter TILBEREDNING Kok opp litt vann i en gryte, skjær lime i skiver og ha dem i vannet. Krydre filetene og damp dem tildekket i en bambuskurv over det kokende vannet i ca. 8 minutter. Skrell jordskokken og kutt den i små biter, kok dem myke i saltvann og drener dem. Mos dem og bland inn solsikkekjernene, gojibærene og persille. Anrett filetene på pureen, pynt med urter, fersk revet limeskall og litt solsikkeolje. 82 BORA MAGASIN

OPPSKRIFTER OPPLEVELSE Geitekesam-pannekaker med tranebær og jordskokk-ingefær-sirup INGREDIENSER 4 egg, 120 g sukkererstatning, 140 g geitequark, 80 g speltmel, 4 ss tørkede tranebær, 200 g geitequark, 1 vaniljestang, 200 g friske bær (jordbær, bringebær, stikkelsbær), jordskokk-ingefær-sirup fra Sunroot til anretning TILBEREDNING Pisk to egg, to eggeplommer og 80 g sukkererstatning til en luftig masse, rør inn kesam og mel. Pisk eggehvitene med resten av sukkeret og vend dem inn i massen sammen med tranebærene. Stek den gyllen på begge sider på Tepan-grillen på middels varme. Rør kesam og vaniljefrø til en jevn blanding, fordel det utover på pannekaken og riv pannekaken i stykker. Serveres med jordskokk-ingefær-sirup og friske bær. “Jeg er ikke verdens mest tålmodige kokk. Derfor elsker jeg retter som er raske å tilberede. Da får jeg mer tid til å nyte.” PETER SAGAN BORA hansgrohe UCI-verdensmester INFO 10|10 Peter Sagan kokebok Tilgjengelig hos din BORA-forhandler. Så lenge beholdningen rekker. BORA MAGASIN 83