Aufrufe
vor 6 Jahren

BORA Magazin – Norwegisch

  • Text
  • Cycling
  • Hansgrohe
  • Bora
  • Magasin
  • Kokesone
  • Foran
  • Opplevelse
  • Platetopp
  • Dimensjoner
  • Avtrekk
  • Rustfritt
  • Automatisk
Nach dem erfolgreichen Relaunch im Frühjahr 2017, erscheint die Herbst / Winter-Ausgabe des BORA Magazins nun sogar in insgesamt elf Sprachen. Ein Mix aus Produktinformationen und Geschichten hinter der Marke bietet dem Leser einen spannenden Einblick in die Welt von BORA.

LEDER Willi Bruckbauer,

LEDER Willi Bruckbauer, utvikler og gründer av BORA Lüftungstechnik, om en idé som på få år satte kjøkkenverdenen på hodet. “Et helt nytt liv på kjøkkenet…” Det var forestillingen jeg hadde da jeg begynte å utvikle et system som trekker dampen nedover. Som snekker og kjøkkenplanlegger var de store, støyende og ofte alt for dominerende avtrekkshettene bare en skamplett for både meg og kundene, som ba om en bedre løsning. Den gang, for ti år siden, fantes det bedre løsninger, men de var enda ikke perfeksjonert. Så jeg begynte å utvikle et avtrekk selv, drevet av nysgjerrigheten og ambisjonen om å gjøre livet på kjøkkenet vakrere. Det gikk mange dager, uker og måneder før jeg endelig fikk det ned på papiret: et avtrekk som trekker dampen optimalt nedover. At det faktisk skulle snu kjøkkenverdenen så til de grader opp-ned hadde jeg aldri forestilt meg. Det er ti år siden jeg dro rundt på kjøkkenmesser med prototypen under armen. Jeg fant ikke noe firma som var interessert i å markedsføre produktet mitt. Bankene var også avvisende, de så ikke noe potensial. “Av og til må man gjøre det alene”, tenkte jeg til slutt. For jeg hadde tro på ideen min helt fra begynnelsen. Derfor grunnla jeg BORA. Vi har fokus på avansert, innovativ og løsningsorientert teknologi som bidrar til bedre livskvalitet. Det perfekte kjøkkenet må også fungere perfekt! Det må være enkelt å rengjøre og være stille. Det skal ikke komme noen plagsomme lyder fra matlagingen og livet på kjøkkenet. Kjøkkenet er tross alt hjertet i huset, her tilberedes maten med kjærlighet, og da burde luften være frisk, ikke full av ubehagelige stekelukter. Med vår innovasjon har vi på den måten prinsipielt forandret forholdet og arkitekturen på kjøkkenet. Det er en liten revolusjon at firmaet vårt ble så vellykket. Vi blir støttet og elsket av de mange motiverte medarbeiderne våre og de fremtidsrettede kjøkkenforhandlerne som utvikler, forbedrer, sender, selger og markedsfører produktene våre, og skritt for skritt har sørget for det vi i dag kaller vår BORA-verden. Vi ønsker å invitere deg til å ta del i det. I dette magasinet finner du alt som er verdt å vite om våre produkter Basic, Classic og Professional: Hjelp med planlegging, bruks- og kombinasjonsmuligheter, dimensjoner og tekniske detaljer. BORA-prinsippet er ganske enkelt. Bare begynn å lese, så vil du raskt forstå det og si: “Ja, logisk. Derfor fungerer det!” Men vi ønsker mer: Vi inviterer deg til å få et innblikk i firmaet vårt og filosofien vår, vår opplevelsesverden med oppskrifter, bøker, konkurranser, kjøkken- og arkitekturtemaer og BORA Cooking Truck. Det som rører og motiverer oss, er vårt arbeid med å gjøre livet på kjøkkenet hver dag litt bedre. Vi ønsker å lage produkter som gjør kundens liv vakrere. Ta en titt i heftet vårt. Velkommen til vår verden! Willi Bruckbauer BORA MAGASIN 3