Aufrufe
vor 6 Jahren

BORA Magazin – Niederländisch

  • Text
  • Cycling
  • Hansgrohe
  • Bora
  • Kookzone
  • Afmetingen
  • Keuken
  • Vooraan
  • Glaskeramiek
  • Beleven
  • Kookzones
  • Technische
  • Kookveld
Nach dem erfolgreichen Relaunch im Frühjahr 2017, erscheint die Herbst / Winter-Ausgabe des BORA Magazins nun sogar in insgesamt elf Sprachen. Ein Mix aus Produktinformationen und Geschichten hinter der Marke bietet dem Leser einen spannenden Einblick in die Welt von BORA.

BELEVEN

BELEVEN BORA REVOLUTION TOUR Kranenballet voor de ondergaande zon in Berlijn. Eén van deze kranen heeft een bijzondere lading. De hoogteroes duurt ongeveer een uurtje. Veel gasten waren graag nog wat langer in de lucht gebleven. BERLIJN Duitsland 17 - 18 jun 94 BORA MAGAZINE

BORA REVOLUTION TOUR BELEVEN uitnodigen voor een vipdiner met drie gangen. Dat wordt bereid door Armin Auer, de BORA kok die sinds 2015 aan het hoofd van de BORA Cook Academy staat. Naast hem staan regelmatig gastkoks bij het hoge fornuis. In Wenen, waar de BORA kubus boven de Prater zweefde, verhuisden zelfs de beroemde Oostenrijkse tv-koks Andi & Alex hun dagelijkse ORF-programma ‚Frisch gekocht mit Andi und Alex‘ naar de glazen container. In en op de glazen container werden vijf camera‘s geïnstalleerd. Bovendien was er een grote filmploeg aan boord. In de BORA kubus werden vijf afleveringen opgenomen. Een succesvol experiment dat veel opzien baarde. En ook de twee beroemde koks waren onder de indruk. Om te beginnen van het nieuwe uitzicht over Wenen. “Ik heb nog nooit zo‘n mooi panorama gehad tijdens het koken”, vertelde Alex Fankhauser enthousiast. En Andi Wojta vatte zijn fascinatie voor de BORA systemen, waar hij voor het eerst mee werkte, als volgt samen: “Ik kon me eerst niet voorstellen hoe dat zou werken. Maar al tijdens de voorbereiding waren we onder de indruk. Er hangt geen onaangename geur. De technologie is echt uniek. Petje af!” De Berlijners werden tijdens BORA in the air verrast door de actiekokkin Nina Dombrovski met creatieve snacks. En in Brussel kookten drie Belgische topkoks delicatessen zoals gebakken vis met kwartelei en wortelpuree of scampi‘s op de Tepan grill. Alleen al de levering van de glazen kubus is een schouwspel. De keuken, eetkamer en eventlocatie in één wordt op de 19 m lange en 40 ton zware BORA Cooking Truck gebracht. Hoewel veel bezoekers eerst nog wat hoogtevrees hebben, overheerst het enthousiasme na het event. De glazen keukenkubus is slechts 20 vierkante meter groot, maar tegelijkertijd showkeuken, eventlocatie en panoramagondel. BORA MAGAZINE 95