BELEVEN ANDREAS SENN 68 BORA MAGAZINE
ANDREAS SENN BELEVEN Vlees op ijzer: voor zijn Thaise rundvleessalade combineert Andreas Senn ossenhaas met Thaise aubergines, lange bonen, paprika en geroosterde mais. Rode biet mag natuurlijk niet ontbreken. Daar maakt de topkok ravioli van, gevuld met noten, appel en rucola. BORA MAGAZINE 69
VOORWOORD Willi Bruckbauer, ontwikk
D BORA echniek Recepten team nel,
PRODUCT PRINCIPE Het BORA principe
PRODUCT PROFESSIONAL 2.0 10 BORA MA
PRODUCT PROFESSIONAL 2.0 Altijd op
PRODUCT PROFESSIONAL 2.0 De BORA ko
PRODUCT PROFESSIONAL 2.0 Het nieuwe
TECHNIEK BORA CLASSIC CFI11 BORA op
TECHNIEK BORA BASIC BORA Basic · E
TECHNIEK BORA BASIC BIA inductieko
TECHNIEK BORA SYSTEEM BORA Systeem
TECHNIEK BORA SYSTEEM Luchtafvoerka
TECHNIEK BORA SYSTEEM BORA luchtrei
TECHNIEK BORA SYSTEEM Luchtafvoersy
TECHNIEK BORA SYSTEEM BORA Professi
600 > 50 495 > 600 10 ... 40 Kookve
COLOFON Colofon Contactgegevens Uit
Laden...
Laden...
Laden...
STORYBOARD GMBH
WILTRUDENSTRASSE 5
D-80805 MÜNCHEN
FON +49 (0)89 - 9010976 - 10
FAX +49 (0)89 - 9010976 - 68
MAIL: INFO@STORYBOARD.DE