Aufrufe
vor 3 Jahren

BORA Magazin – Niederländisch

  • Text
  • Bora
  • Afmetingen
  • Kookzone
  • Glaskeramiek
  • Beleven
  • Vooraan
  • Kookzones
  • Achteraan
  • Technische
  • Systeem
Wir durften im Frühjahr 2017 das Kundenmagazin für BORA gestalten und in enger Zusammenarbeit mit dem Brand Management in insgesamt sechs Sprachen realisieren. Ein Mix aus Produktinformationen und Geschichten hinter der Marke bietet dem Leser einen spannenden Einblick in die Welt von BORA.

BELEVEN RECEPTEN TEAM

BELEVEN RECEPTEN TEAM PETER SAGAN PORTRET Peter Sagan snoept graag. Pannenkoekjes met jam? Precies zijn ding. Andere atleten zouden ze laten staan, maar Sagan is geen asceet. Dat hoeft hij ook niet te zijn, want zijn prestaties zijn uitmuntend. De tweevoudige wereldkampioen heeft grote plannen voor dit jaar. Hij staat al te trappelen als hij aan de voorjaarsklassiekers of de Tour de France denkt. Tegelijkertijd blijft hij altijd opgewekt. Zijn motto: "Opstaan en vrolijk zijn!" Pancakes met topinamboersaus Ingrediënten 3 eieren, 1 tl bakpoeder, 115 g speltmeel, 140 ml havermelk, 1 topinamboer, verse bosbessen, topinamboersiroop "Opstaan en vrolijk zijn!" PETER SAGAN Wereldkampioen PORTRET oor afa ajka gaat het steil omhoog. e 27-jarige Poolse klimmer kon al tweemaal de bergtrui in de Tour de France veroveren. Hij behaalde ook al enkele ritzeges in de Tour en de Vuelta. Dit jaar wil hij zich in het eindklassement van de grote rondes verder naar voren vechten. Na de koers kan hij het beste ontspannen in de badkuip. Zijn motto: "Blijf altijd positief!" Speltspaghetti met tomaten, Parmezaanse kaas en basilicum Ingrediënten 600 g speltspaghetti (ca. 150 g per persoon), sjalotten teentje knoook el olijfolie 100 g rode cherrytomaten, 100 g gele cherrytomaten, 2 el geroosterde pijnboompitten, zeezout, versgemalen peper, nootmuskaat, verse tijm en verse basilicum, vers geraspte Parmezaanse kaas Kook de spaghetti al dente in veel water met zout. Stoof de sjalotringen met de fijngesneden knoook in olijfolie. nijd de rode en gele tomaten in plakjes, voeg ze toe en laat even meekoken. Voeg de geroosterde pijnboompitten toe en breng op smaak. eng de spaghetti met de saus. Hak de tijm en basilicum fijn en voeg toe aan de pasta. plits de eieren. eng het bakpoeder met het meel en roer de havermelk en het eigeel erdoor. Klop het eiwit stijf en schep door het beslag. Schil en rasp de topinamboer en voeg toe. Vorm kleine pannenkoekjes op de Tepan en bak aan beide kanten goudbruin. Garneer met topinamboersiroop. INFO re ater oooe Verkrijgbaar bij uw BORA handelspartner. Zolang de voorraad strekt. 62 BORA MAGAZINE

RECEPTEN TEAM BELEVEN PORTRET De 26-jarige Ier is sinds 2014 profwielrenner. Zijn specialiteit is de sprint. Ook hoge temperaturen schrikken hem niet af, zijn favoriete wedstrijd is de Ronde van Qatar. Hij voelt zich nog steeds erg verbonden met zijn geboorteland Ierland. Als hij eens vrije tijd heeft, brengt hij die het liefst door in de omeragh ountains fietsend uiteraard. et als alle anderen die het ver willen schoppen in de wielersport, is Bennett een doorbijter. Zijn motto: "Alles wat je wilt, ligt buiten je comfortzone." Zoete aardappelpasta à la carbonara met babyspinazie Ingrediënten 4 zoete aardappelen, 4 eieren, 150 g geraspte Parmezaanse kaas, zout, peper, 250 ml kookwater, 2 el olijfolie, 300 g parmaham, in reepjes gesneden, 100 g babyspinazie, verse Parmezaanse kaas voor de garnering PORTRET Emanuel Buchmann is een geboren klimmer. Waar andere fietsers buiten adem raken, komt Buchmann langzaam op stoom. Dat is te danken aan zijn uitstekende fysieke conditie en aan zijn postuur. Buchmann, die pas profsporter is sinds 2015, is 1,81 meter lang en weegt 61 kilo. Hij is geboren in Wenen, een rustige metgezel en een absolute teamspeler. Wat hem het meeste stoort, is een gebrek aan respect. In zijn eerste jaar als profsporter eindigde hij als derde in de koninginnenrit van de Tour de France, afgelopen jaar werd hij al 3e in het jongerenklassement van de Tour (tot 25 jaar). In 2016 werd hij Duits kampioen. Zijn doel: dit jaar is nog meer mogelijk. Piccata van knolselderij Ingrediënten 1 knolselderij, 4 eieren, 200 g geraspte Parmezaanse kaas, speltmeel om in te wentelen, 100 g champignons, 100 g shiitake, 100 g oesterzwammen, plantaardige olie, zout, peper, balsamico, 4 gepelde rijpe tomaten, 4 staven jonge prei, gehalveerde bosbessen en bladselderij Snijd de knolselderij in plakjes van 1 cm, voeg een beetje zout toe en paneer. Bak de gesneden paddenstoelen in plantaardige olie aan, kruid ze en blus met balsamico. Voeg de tomatenblokjes toe, laat even koken en voeg de fijngesneden jonge prei toe. erveer met gehalveerde bosbessen en bladselderij. Snijd de zoete aardappelen in dunne reepjes en blancheer gedurende ca. 4 minuten in licht gezouten water. Bewaar 250 ml van het kookwater. Klop de eieren in een kom, voeg de Parmezaanse kaas toe, roer het kookwater erdoor en breng op smaak met zout en peper. Verhit de olijfolie in een pan, bak de ham kort aan, voeg de babyspinazie toe en sauteer. Voeg de zoete aardappelpasta toe en verwarm met het mengsel van ei en Parmezaanse kaas. Garneer met geschaafde Parmezaanse kaas. BORA MAGAZINE 63

XPLR Magazin 2020
Ludwig Beauty Winter 2020
M-Puls 3/20
LfA Magazin Herbst / Winter 2020
KPM Magazin 2020
BORA Magazin 01|2020 – Deutsch
SeeMagazin 2019
ONELIFE #38 – English
Jaguar Magazine 01/2018 – German
Jaguar Magazine 01/2018 – English
Jaguar Magazine 01/2018 – Dutch
Jaguar Magazine 01/2018 – Brasilian Portuguese
Jaguar Magazine 01/2018 – Arabic
Jaguar Magazine 01/2018 – American Englisch
Jaguar Magazine 01/2018 – Korean
Jaguar Magazine 01/2018 – Spanish
Jaguar Magazine 01/2018 – Italian
Jaguar Magazine 01/2018 – French
Jaguar Magazine 01/2018 – Japanese
Jaguar Magazine 03/2017 – Spanish
Jaguar Magazine 03/2017 – German
Jaguar Magazine 03/2017 – English
Jaguar Magazine 03/2017 – Japanese
Jaguar Magazine 03/2017 – French
Jaguar Magazine 03/2017 – Arabic
Jaguar Magazine 03/017 – Brazilian Portuguese
Jaguar Magazine 03/2017 – American English
Jaguar Magazine 03/2017 – Korean
Jaguar Magazine 03/2017 – Russian
Jaguar Magazine 03/2017 – Dutch
Jaguar Magazine 02/2017 – English
Jaguar Magazine 02/2017 – German
Jaguar Magazine 02/2017 – French
Jaguar Magazine 02/2017 – Italian
Jaguar Magazine 02/2017 – Arabic
Jaguar Magazine 02/2017 – Dutch
Jaguar Magazine 02/2017 – Korean
Jaguar Magazine 02/2017 – Russian
Jaguar Magazine 02/2017 – Spanish
Jaguar Magazine 02/2017 – Japanese
Jaguar Magazine 02/2017 – American English
Jaguar Magazine 02/2017 – Brazilian Portuguese
Jaguar Magazine 01/2017 – English
Jaguar Magazine 01/2017 – German Global
Jaguar Magazine 01/2017 – Dutch
Jaguar Magazine 01/2017 – French Global
Jaguar Magazine 01/2017 – Spanish
Jaguar Magazine 01/2017 – Chinese
Jaguar Magazine 01/2017 – Brazilian Portuguese
Jaguar Magazine 01/2017 – German Local
Jaguar Magazine 01/2017 – French Local
Jaguar Magazine 01/2017 – American
Jaguar Magazine 01/2017 – Italian Local
Jaguar Magazine 01/2017 – Italian Global
Jaguar Magazine 01/2017 – Japanese
Jaguar Magazine 01/2017 – Arabic
Jaguar Magazine 01/2017 – Korean
Jaguar Magazine 01/2017 – Russian
Jaguar Magazine DESIGN – English
Jaguar Magazine DESIGN – German
Jaguar Magazine DEISGN – French
Jaguar Magazine DESIGN – Dutch
Jaguar Magazine DESIGN – Russian
Jaguar Magazine DESIGN – Brazilian Portuguese
Jaguar Magazine DESIGN – Spanish
Jaguar Magazine DESIGN – Italian
Jaguar Magazine DESIGN – Japanese
Jaguar Magazine BLOCKBUSTER – English
Jaguar Magazine BLOCKBUSTER – German
Jaguar Magazine BLOCKBUSTER – Belgian French
Jaguar Magazine BLOCKBUSTER – Dutch
Jaguar Magazine BLOCKBUSTER – French
Jaguar Magazine BLOCKBUSTER – Japanese
Jaguar Magazine BLOCKBUSTER – Finnish
Jaguar Magazine BLOCKBUSTER – Belgian Dutch
Jaguar Magazine BLOCKBUSTER – Austrian
Jaguar Magazine BLOCKBUSTER – South African
Jaguar Magazine BLOCKBUSTER – Spanish
Jaguar Magazine DYNAMIC – German Retail
Jaguar Magazine DYNAMIC – English
Jaguar Magazine DYNAMIC – German
Jaguar Magazine DYNAMIC – French
Jaguar Magazine DYNAMIC – Dutch
Jaguar Magazine DYNAMIC – Belgian Dutch
Jaguar Magazine DYNAMIC – Spanish
Jaguar Magazine DYNAMIC – Finnish
Jaguar Magazine DYNAMIC – Belgian French
Jaguar Magazine DYNAMIC – Japanese
Jaguar Magazine PERFORMANCE – English
Jaguar Magazine PERFORMANCE – German
Jaguar Magazine PERFORMANCE – Dutch
Jaguar Magazine PERFORMANCE – French
Jaguar Magazine PERFORMANCE – Finnish
Jaguar Magazine PERFORMANCE – Spanish
Jaguar Magazine PERFORMANCE – Belgian Dutch
Jaguar Magazine PERFORMANCE – Belgian French
ONELIFE #38 – Taiwanese
ONELIFE #38 – Chinese
ONELIFE #38 – Arabic
ONELIFE #38 – Korean
ONELIFE #38 – Russian
ONELIFE #38 – Japanese
ONELIFE #38 – Spanish
ONELIFE #38 – US English
ONELIFE #38 – Brazilian Portuguese
ONELIFE #38 – Dutch
ONELIFE #38 – Italian
ONELIFE #38 – French
ONELIFE #38 – English
ONELIFE #38 – German
ONELIFE #37 – Arabic
ONELIFE #37 – Korean
ONELIFE #37 – Japanese
ONELIFE #37 – Spanish
ONELIFE #37 – US English
ONELIFE #37 – Brazilian Portuguese
ONELIFE #37 – Dutch
ONELIFE #37 – Italian
ONELIFE #37 – German
ONELIFE #37 – English
ONELIFE #36 – US English
ONELIFE #36 – English
ONELIFE #36 – Taiwanese
ONELIFE #36 – Russian
ONELIFE #36 – Dutch
ONELIFE #36 – Korean
ONELIFE #36 – Japanese
ONELIFE #36 – Italian
ONELIFE #36 – German Global
ONELIFE #36 – French
ONELIFE #36 – Spanish
ONELIFE #36 – Chinese
ONELIFE #36 – Brazilian
ONELIFE #36 – Arabic
ONELIFE #35 – Chinese
ONELIFE #35 – Arabic
ONELIFE #35 – Korean
ONELIFE #35 – Russian
ONELIFE #35 – Japanese
ONELIFE #35 – Brazilian Portuguese
ONELIFE #35 – American English
ONELIFE #35 – Dutch
ONELIFE #35 – Italian
ONELIFE #35 – Spanish
ONELIFE #35 – German
ONELIFE #35 – English
ONELIFE #34 – Arabic
ONELIFE #34 – Korean
ONELIFE #34 – Russian
ONELIFE #34 – Japanese
ONELIFE #34 – Italian
ONELIFE #34 – American English
ONELIFE #34 – Spanish
ONELIFE #34 – Brazilian Portuguese
ONELIFE #34 – Dutch
ONELIFE #34 – French
ONELIFE #34 – German
ONELIFE #34 – English
ONELIFE #33 – Arabic
ONELIFE #33 – Brazilian Portuguese
ONELIFE #33 – Spanish
ONELIFE #33 – French
ONELIFE #33 – German
ONELIFE #33 – Italian
ONELIFE #33 – Japanese
ONELIFE #33 – Korean
ONELIFE #33 – Dutch
ONELIFE #33 – Russian
ONELIFE #33 – English
ONELIFE #33 – American English
LfA Magazin Herbst / Winter 2020
LfA Magazin Spezialausgabe Corona
LfA Magazin Herbst/Winter 2019
LfA Magazin Frühjahr/Sommer 2019
LfA Magazin Herbst/Winter 2018
LfA Magazin Frühjahr/Sommer 2018
LfA Magazin Herbst/Winter 2017
LfA Magazin Frühjahr/Sommer 2017
LfA Magazin Herbst/Winter 2016
LfA Magazin Frühjahr/Sommer 2016
BORA Magazin 01|2020 – Deutsch
BORA Magazine 01|2020 – English
BORA Magazin 02|2019 – Deutsch
BORA Magazin 01|2019 – Deutsch
BORA Magazine 01|2019 – English
BORA Magazine 01|2019 – Danish
BORA Magazine 01|2019 – Dutch
BORA Magazine 01|2019 – Swedish
BORA Magazine 01|2019 – Russian
BORA Magazine 01|2019 – Polish
BORA Magazine 01|2019 – Norwegian
BORA Magazine 01|2019 – Italian
BORA Magazine 01|2019 – French
BORA Magazine 01|2019 – Finnish
BORA Magazine 01|2019 – Spanish
BORA Magazine 01|2019 – Czech
BORA Magazin 02|2018 – Deutsch
BORA Magazine 02|2018 – Danish
BORA Magazine 02|2018 – English
BORA Magazine 02|2018 – Spanish
BORA Magazine 02|2018 – French
BORA Magazine 02|2018 – Italian
BORA Magazine 02|2018 – Dutch
BORA Magazine 02|2018 – Norwegian
BORA Magazine 02|2018 – Polish
BORA Magazine 02|2018 – Swedish
BORA Magazine 02|2018 – Czech
BORA Magazin 01|2018 – Deutsch
BORA Magazin 01|2018 – French
BORA Magazin 01|2018 – Italian
BORA Magazin 01|2018 – Czech
BORA Magazin 01|2018 – English
BORA Magazin 01|2018 – Dutch
BORA Magazin 01|2018 – Polish
BORA Magazin 01|2018 – Spanish
BORA Magazin 01|2018 – Swedish
BORA Magazin 01|2018 – Norwegian
BORA Magazin 01|2018 – Danish
BORA Magazin 01|2018 – Russian
BORA Magazin – Deutsch
BORA Magazin – Englisch
BORA Magazin – Spanisch
BORA Magazin – Italienisch
BORA Magazin – Französisch
BORA Magazin – Niederländisch
BORA Magazin – Polnisch
BORA Magazin – Dänisch
BORA Magazin – Norwegisch
BORA Magazin – Schwedisch
BORA Magazin – Tschechisch
BORA Magazin – Englisch
BORA Magazin – Deutsch
BORA Magazin – Italienisch
BORA Magazin – Niederländisch
BORA Magazin – Französisch
BORA Magazin – Spanisch
BORA Magazine 02|2019 – English
BORA Magazine 02|2019 – Czech
BORA Magazine 02|2019 – Danish
BORA Magazine 02|2019 – Spanish
BORA Magazine 02|2019 – Finnish
BORA Magazine 02|2019 – French
BORA Magazine 02|2019 – Italian
BORA Magazine 02|2019 – Dutch
BORA Magazine 02|2019 – Norwegian
BORA Magazine 02|2019 – Polish
BORA Magazine 02|2019 – Sweden
BORA Magazine 02|2019 – Finnish
BORA Magazine 02|2019 – Spanish
SeeMagazin 2019
SeeMagazin 2018
SeeMagazin 2017
SeeMagazin 2016
SeeMagazin 2015
SeeMagazin 2014
SeeMagazin 2013
SeeMagazin 2012
SeeMagazin 2011
Ludwig Beauty Winter 2020
Ludwig Beauty Frühjahr/Sommer 2020
Ludwig Beauty Herbst/Winter 2019
Ludwig Beck BEAUTY Frühjahr/Sommer 2019
Ludwig Beck BEAUTY Herbst/Winter 2018
Ludwig Beck BEAUTY Frühjahr / Sommer 2018
Ludwig Beck BEAUTY Herbst / Winter 2017
Ludwig Beck BEAUTY Frühjahr / Sommer 2017
LUDWIG Beauty Herbst / Winter 2016
LUDWIG Beauty Frühjahr / Sommer 2016
LUDWIG Beauty Herbst / Winter 2015
LUDWIG Beauty Frühjahr / Sommer 2015
LUDWIG Frühjahr / Sommer 2016
LUDWIG Herbst / Winter 2015
LUDWIG Frühjahr / Sommer 2015
LUDWIG Beauty Herbst / Winter 2014
M-Puls 3/20
M-Puls 2/20
M-Puls 1/20
M-Puls 4/19
M-Puls 3/19
M-Puls 2/19
M-Puls 1/19
KPM Magazin 2020
KPM Magazin 2019
KPM Magazin 2018
KPM Magazin 2017
XPLR Magazin 2020
Focus Style – Oktober 2018
Printmedien Bayern
FOCUS STYLE – Mai 2018
FOCUS STYLE – Oktober 2017
FOCUS STYLE – April 2017
BORA 10|10 Kochbuch – Johann Lafer
Bosch eBike Systems Magazin 2018