Aufrufe
vor 6 Jahren

BORA Magazin – Niederländisch

  • Text
  • Bora
  • Afmetingen
  • Kookzone
  • Glaskeramiek
  • Beleven
  • Vooraan
  • Kookzones
  • Achteraan
  • Technische
  • Systeem
Wir durften im Frühjahr 2017 das Kundenmagazin für BORA gestalten und in enger Zusammenarbeit mit dem Brand Management in insgesamt sechs Sprachen realisieren. Ein Mix aus Produktinformationen und Geschichten hinter der Marke bietet dem Leser einen spannenden Einblick in die Welt von BORA.

BELEVEN RECEPTEN TEAM

BELEVEN RECEPTEN TEAM PETER SAGAN PORTRET Peter Sagan snoept graag. Pannenkoekjes met jam? Precies zijn ding. Andere atleten zouden ze laten staan, maar Sagan is geen asceet. Dat hoeft hij ook niet te zijn, want zijn prestaties zijn uitmuntend. De tweevoudige wereldkampioen heeft grote plannen voor dit jaar. Hij staat al te trappelen als hij aan de voorjaarsklassiekers of de Tour de France denkt. Tegelijkertijd blijft hij altijd opgewekt. Zijn motto: "Opstaan en vrolijk zijn!" Pancakes met topinamboersaus Ingrediënten 3 eieren, 1 tl bakpoeder, 115 g speltmeel, 140 ml havermelk, 1 topinamboer, verse bosbessen, topinamboersiroop "Opstaan en vrolijk zijn!" PETER SAGAN Wereldkampioen PORTRET oor afa ajka gaat het steil omhoog. e 27-jarige Poolse klimmer kon al tweemaal de bergtrui in de Tour de France veroveren. Hij behaalde ook al enkele ritzeges in de Tour en de Vuelta. Dit jaar wil hij zich in het eindklassement van de grote rondes verder naar voren vechten. Na de koers kan hij het beste ontspannen in de badkuip. Zijn motto: "Blijf altijd positief!" Speltspaghetti met tomaten, Parmezaanse kaas en basilicum Ingrediënten 600 g speltspaghetti (ca. 150 g per persoon), sjalotten teentje knoook el olijfolie 100 g rode cherrytomaten, 100 g gele cherrytomaten, 2 el geroosterde pijnboompitten, zeezout, versgemalen peper, nootmuskaat, verse tijm en verse basilicum, vers geraspte Parmezaanse kaas Kook de spaghetti al dente in veel water met zout. Stoof de sjalotringen met de fijngesneden knoook in olijfolie. nijd de rode en gele tomaten in plakjes, voeg ze toe en laat even meekoken. Voeg de geroosterde pijnboompitten toe en breng op smaak. eng de spaghetti met de saus. Hak de tijm en basilicum fijn en voeg toe aan de pasta. plits de eieren. eng het bakpoeder met het meel en roer de havermelk en het eigeel erdoor. Klop het eiwit stijf en schep door het beslag. Schil en rasp de topinamboer en voeg toe. Vorm kleine pannenkoekjes op de Tepan en bak aan beide kanten goudbruin. Garneer met topinamboersiroop. INFO re ater oooe Verkrijgbaar bij uw BORA handelspartner. Zolang de voorraad strekt. 62 BORA MAGAZINE

RECEPTEN TEAM BELEVEN PORTRET De 26-jarige Ier is sinds 2014 profwielrenner. Zijn specialiteit is de sprint. Ook hoge temperaturen schrikken hem niet af, zijn favoriete wedstrijd is de Ronde van Qatar. Hij voelt zich nog steeds erg verbonden met zijn geboorteland Ierland. Als hij eens vrije tijd heeft, brengt hij die het liefst door in de omeragh ountains fietsend uiteraard. et als alle anderen die het ver willen schoppen in de wielersport, is Bennett een doorbijter. Zijn motto: "Alles wat je wilt, ligt buiten je comfortzone." Zoete aardappelpasta à la carbonara met babyspinazie Ingrediënten 4 zoete aardappelen, 4 eieren, 150 g geraspte Parmezaanse kaas, zout, peper, 250 ml kookwater, 2 el olijfolie, 300 g parmaham, in reepjes gesneden, 100 g babyspinazie, verse Parmezaanse kaas voor de garnering PORTRET Emanuel Buchmann is een geboren klimmer. Waar andere fietsers buiten adem raken, komt Buchmann langzaam op stoom. Dat is te danken aan zijn uitstekende fysieke conditie en aan zijn postuur. Buchmann, die pas profsporter is sinds 2015, is 1,81 meter lang en weegt 61 kilo. Hij is geboren in Wenen, een rustige metgezel en een absolute teamspeler. Wat hem het meeste stoort, is een gebrek aan respect. In zijn eerste jaar als profsporter eindigde hij als derde in de koninginnenrit van de Tour de France, afgelopen jaar werd hij al 3e in het jongerenklassement van de Tour (tot 25 jaar). In 2016 werd hij Duits kampioen. Zijn doel: dit jaar is nog meer mogelijk. Piccata van knolselderij Ingrediënten 1 knolselderij, 4 eieren, 200 g geraspte Parmezaanse kaas, speltmeel om in te wentelen, 100 g champignons, 100 g shiitake, 100 g oesterzwammen, plantaardige olie, zout, peper, balsamico, 4 gepelde rijpe tomaten, 4 staven jonge prei, gehalveerde bosbessen en bladselderij Snijd de knolselderij in plakjes van 1 cm, voeg een beetje zout toe en paneer. Bak de gesneden paddenstoelen in plantaardige olie aan, kruid ze en blus met balsamico. Voeg de tomatenblokjes toe, laat even koken en voeg de fijngesneden jonge prei toe. erveer met gehalveerde bosbessen en bladselderij. Snijd de zoete aardappelen in dunne reepjes en blancheer gedurende ca. 4 minuten in licht gezouten water. Bewaar 250 ml van het kookwater. Klop de eieren in een kom, voeg de Parmezaanse kaas toe, roer het kookwater erdoor en breng op smaak met zout en peper. Verhit de olijfolie in een pan, bak de ham kort aan, voeg de babyspinazie toe en sauteer. Voeg de zoete aardappelpasta toe en verwarm met het mengsel van ei en Parmezaanse kaas. Garneer met geschaafde Parmezaanse kaas. BORA MAGAZINE 63