PRODUKT BORA PRINCIPPET BORA Princippet Fremsynet Fremsynet i stedet for imiterende. Vi udvikler innovative ideer, som beriger livet og gør det mere behageligt. Vi tror på vores vision om enden på emhætten. 8 BORA MAGASIN
BORA PRINCIPPET PRODUKT BORA-princippet – eller: fysikkens skønhed. 1 Madlavningsdampe stiger opad med en hastighed på maks. en meter i sekundet. 2 BORA emfanget suger nedad med ca. fire meter i sekundet. 3 Den hurtigere tværgående luftgennemstrømning suger både madlavningsdamp og lugte bort - effektivt og lige ved kogepladen. BORA er allerede i dag synonym for innovation og kreativitet i køkkenet. Vi har revolutioneret adfærden og arkitekturen i køkkenet. BORA-princippet vinder stadig mere anerkendelse. Vi tror på vores vision om enden på emhætten. For vi tilbyder mere frihed, udvidede funktioner og unikke designmuligheder. Vi stiller utroligt høje krav til vores produkters og serviceydelsers kvalitet. Vores produktion i Tyskland og Østrig sikrer, at vi opfylder disse krav. Vi bruger kun materialer af høj kvalitet som rustfrit stål og glas og tillader ikke miljøskadelige substanser. Vi samarbejder med fremragende underleverandører som SCHOTT, E.G.O. eller ebm-papst i motorteknologien og sikrer hermed, at kun produkter af høj kvalitet, som er gode for mennesker og skånsomme over for miljøet, sendes på markedet. BORA-princippet vinder stadig mere anerkendelse – stadig flere producenter har opdaget, at vores vision om enden på emhætten er en vej til ny køkkenarkitektur og optimerer kundens udbytte. Vi forbliver fokuserede. For BORA gælder: Vi giver ikke madlavningsdampe og lugte en chance – vi sørger for aftræk der, hvor damp og lugt opstår, lige ved kogepladen. Om det er gryder stegeso, pande eller grill – der er anvendt fysik og ikke trylleri. Vi bruger helt enkelt en tværgående luftgennemstrømning, der er hurtigere end madlavningsdampens opstigningshastighed. Patenteret teknik Vi arbejder med patenter! Vores aftrækssystemer tilbyder effektive og energibesparende løsninger, hvis performance overgår traditionelle emhætter og nye fortolkninger. Vi har i øjeblikket 55 internationale patentanmeldelser og er dermed meget aktive inden for forskning og udvikling. Cleanrate – eller den sande måling af ydelse Emhætterne vurderes efter DIN EN 61591. Motorydelsen, lydstyrken og fedtfiltreringseffektiviteten bliver målt. For at kunne sammenligne forskellige systemers evne til at fjerne gener fra madlavningen objektivt, har BORA udviklet Cleanratemetoden. Cleanrate betegner luftens renhedsværdi under madlavningen. Jo flere lugtpartikler, desto mere forurenet er køkkenluften. Traditionelle emhætter suger kun en del af den lugt ud, der opstår. BORA opnår en testet Cleanrate på næsten 100 % i hovedhøjde – en værdi, som producenter af traditionelle emhætter kun kan drømme om. BORA giver dig mulighed for at tilberede mad, som om du stod i den friske luft. Altid bedre – altid længere BORA tilbyder sine kunder en forlænget garanti for hvert BORA udsugningssystem. På emfanget sidder et klistermærke med en kode, som blot skal indtastes på www.mybora.com. Således forlænger du automatisk og gratis garantien med et år mere. For at sikre førsteklasses rådgivning træner vi vores fagforhandlere over hele verden med vores egne uddannelsesprogrammer. I BORAs eget ”training lab” i Raubling underviser vi dagligt i montering, rådgivning og salg for at sikre den bedste rådgivning og implementering på stedet. En intern planlægningsafdeling understøtter forhandleren ved den optimale implementering af dit system. Et internationalt team i BORAs interne service-personale tager sig af alle tilfælde, som kun kan løses effektivt på stedet, ligegyldigt om der er tale om en revnet glaskogezone eller en filterafmontering. BORA MAGASIN 9
OPLEVELSE CYKLING I løbet af de si
OPLEVELSE CYKLING Blandet double: C
OPLEVELSE CYKLING ”Peter er ingen
OPLEVELSE PORTRÆT KUNSTEN ganske e
OPLEVELSE PORTRÆT ”Det smager jo
OPLEVELSE ARKITEKTUR Beklædningen
OPLEVELSE At opleve ARKITEKTUR Arki
AT OPLEVE TRENDRAPPORT Udviklingen
AT OPLEVE TRENDRAPPORT Barbara Frie
Arkitekttegnet hus Classic: Dietric
AT OPLEVE TRENDRAPPORT Kernen af hu
OPLEVELSE OPSKRIFTER HURTIG MAD fra
OPLEVELSE OPSKRIFTER Ærtesuppe med
OPLEVELSE KØKKENPLANLÆGNING KØKK
OPLEVELSE KØKKENPLANLÆGNING SMÅ
OPLEVELSE KØKKENPLANLÆGNING KØKK
AT OPLEVE BORA REVOLUTION TOUR 90 B
AT OPLEVE BORA REVOLUTION TOUR DÜS
AT OPLEVE BORA REVOLUTION TOUR Kran
De to kokke Andi og Alex sendte fle
AT OPLEVE På BORA Revolution Tour
AT OPLEVE BORA AWARDS Fremragende!
BORA Teknik BORA Professional 2.0
TEKNIK BORA PROFESSIONAL 2.0 BORA P
TEKNIK BORA PROFESSIONAL 2.0 PKFI11
TEKNIK BORA PROFESSIONAL 2.0 PKC32
TEKNIK BORA PROFESSIONAL BORA Profe
TEKNIK BORA PROFESSIONAL PFI11 BORA
TEKNIK BORA CLASSIC BORA Classic
TEKNIK BORA CLASSIC CFI11 BORA glas
TEKNIK BORA BASIC BORA Basic • Ko
TEKNIK BORA BASIC BIA BORA glaskera
TEKNIK BORA SYSTEM BORA System Sort
TEKNIK BORA SYSTEM Kanalføringen M
TEKNIK BORA SYSTEM BORA kulfilter K
TEKNIK BORA SYSTEM System med aftr
TEKNIK BORA SYSTEM BORA Professiona
5 R5 TEKNIK BORA SYSTEM BORA Classi
BORA SYSTEM TEKNIK Garantiforlænge
Lukas Pöstlberger vinderen af 1. e
Laden...
Laden...
Laden...
STORYBOARD GMBH
WILTRUDENSTRASSE 5
D-80805 MÜNCHEN
FON +49 (0)89 - 9010976 - 10
FAX +49 (0)89 - 9010976 - 68
MAIL: INFO@STORYBOARD.DE