Aufrufe
vor 3 Jahren

BORA Magazin 01|2018 – Dutch

  • Text
  • Bora
  • Kookzone
  • Afmetingen
  • Keuken
  • Vooraan
  • Technische
  • Nieuwe
  • Materiaal
  • Glaskeramiek
  • Achteraan
BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Touchbediening en

Touchbediening en beperking tot de essentie. BORA Classic variabel, efficiënt, met maximale inbouwflexibiliteit. BORA Classic werd bekroond met de Red Dot Award voor productdesign. Dit bevestigt de hoge mate van bedrijfsinnovatie evenals de functionaliteit van het product, in combinatie met een aantrekkelijk en minimalistisch design. BORA Classic biedt — op minder ruimte dan BORA Professional — dé oplossing voor uw persoonlijke kook- en keukendromen in een perfect ontworpen ruimte. Zonder storende kap die afbreuk doet aan het keukenbeeld — en toch heeft u, dankzij het BORA principe, de perfecte oplossing voor de afzuiging van de kookdampen. Het strakke design van BORA Classic past zich aan uw stijl aan, ongeacht of u het in uw keuken met staal, glas, hout of steen wilt combineren — en bezoekers staan versteld wanneer de innovatieve ventilatietechnologie kookdampen en geurtjes tijdens het gebruik als bij toverslag naar beneden afzuigt. BORA Classic beschikt eveneens over de nieuwste motortechnologie en draagt het energielabel A++. Ook hier heeft u de keuze tussen verschillende kookvelden, die allemaal combineerbaar zijn. Naast de klassieke Hyper-kookvelden van glaskeramiek zijn ook oppervlakte-inductie, wok, gas en Tepan mogelijk. BORA Classic wordt gestuurd aan de hand van een intuïtief touchbedieningspaneel. In uitgeschakelde toestand ziet u niets, pas tijdens de werking is het bedieningspaneel zichtbaar — dit maakt van Classic een minimalistische partner in de keuken. 24 BORA MAGAZINE

BORA CLASSIC PRODUCT Links: BORA Classic — een eenvoudig, vlak design in combinatie met een sterke afzuigtechnologie. Onder: Bij BORA Classic worden zelfs de sterk geurende kookdampen die bij het bakken ontstaan, makkelijk en effectief naar beneden afgezogen. BORA MAGAZINE 25